Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Vulcanii din Islanda si misterioasa Planeta a Zeilor (Nibiru, Eris) | Miscarea celor ca noi!

duminică, 18 aprilie 2010

Vulcanii din Islanda si misterioasa Planeta a Zeilor (Nibiru, Eris)

duminică, 18 aprilie 2010
Vulcanii din Islanda si misterioasa Planeta a Zeilor (Nibiru, Eris)
Oare urmeaza sa erupa si Katla, vulcanul vecin care de obicei erupe si el, ori de cate ori se inregistreaza explozii de lava la Eyjafjallajokull? Aceasta e intrebarea care-i preocupa acum pe oamenii de stiinta. Mai ales ca activitatea vulcanilor din Islanda se intensifica, iar Eyjafjallajokull ar putea sa-si continue seria eruptilor pe mai multe luni, daca nu chiar un an.

Se pare ca eruptia lui Katla este de obicei mai puternica.Geologul Andrew Hooper (Delft University, Olanda), expert in studiul vulcanilor din Islanda, a spus ca pe langa posibilitatea ca vulcanul Eyjafjallajokull sa erupa luni de zile, el poate declansa si eruptia mult mai periculoasa a vulcanului vecin Katla, asa cum s-a intimplat in cazurile celor trei eruptii anterioare (920, 1512 si 1821-1823).

De asemenea, conform previziunilor lui Edgar Cayce (din anul 1942), anul 2010 va incepe cu puternice cutremure in America de Sud si in Orientul Indepartat, dar si cu eruptia vulcanilor din Islanda, ceea ce va anunta inceputul sfarsitului lumii asa cum o cunoastem noi. Adeptii Teoriei Conspiratiei, leaga eruptiile si cutremurele din acest an de misterioasa Planeta Nibiru, sau Planeta X, sau Planeta Zeilor - a carei existenta a fost admisa de NASA -, care urmeaza sa treaca foarte aproape de Terra in 2012, in decembrie. Planeta are un ciclu de trecere prin sistemul nostru solar de 3.600 de ani.

Iata ce scria, pe baza de documente, scriitorul si colaboratorul nostru Cristian Negureanu, specializat in misterele lumii actuale, despre aceste schimbari bruste si semne ale timpurilor, intr-una din lucrarile sale:

Planeta Nibiru (Eris) si fenomenele extreme

Cauza fenomenelor extreme care au inceput sa se produca in lume o reprezinta apropierea de sistemul nostru solar a planetei Eris, cunoscuta in Antichitate sub numele de Nibiru. Periodic, la 3600 de ani, acestea au avut loc, fiind consemnate in istorie.

Voi aduce cateva noi argumente, pe care le voi corela cu situatia actuala:

1) Acum 7200 de ani, in timpul cataclismului cunoscut sub numele de “potopul lui Noe“ - informatii existente in scrierile sumeriene: “Schimbarile bruste de temperatura trebuie sa fi creat furtuni violente acompaniate de torente de ploaie. Miscandu-se mai repede decat apele, furtunile, norii si cerul intunecat au vestit avalansa apelor... noi credem ca diferitele texte si fapte pe care le-am descoperit pana acum sugereaza... o astfel de alunecare in apele Antarcticii a miliarde de tone de apa. Evenimentul a atras dupa sine o maree imensa. Inceputa in apele Antarcticii, aceasta s-a imprastiat rapid spre nord, in oceanele Pacific, Atlantic si Indian. Exact aceste fenomene sunt descrise in textele antice... mai devreme sau mai tarziu, o parte mai mica sau mai mare din calota glaciara aluneca in Oceanul Planetar... Atat textele mesopotamiene cat si Biblia descriu cum era zguduit Pamantul la apropierea Domnului Ceresc (Yahweh/Anu, Conducatorul planetei Eris - n.a). Nu cumva... observand schimbarile (autorul se refera la anunnaki/elohimi/dumnezei, locuitorii planetei Imparatiei - n.a) climaterice si instabilitatea calotei polare din Antarctica, si-au dat seama ca urmatoarea < > a planetei lor... va atrage dupa sine catastrofa? “ (Z. Sitchin, A Douasprezecea Planeta, Ed. Aldopress, Bucuresti).

2) Acum 3600 de ani, in timpul Exodului evreilor din Egipt: “Uragane cumplite s-au dezlantuit pe intreaga suprafata a globului... El, Marduk (nume babilonian pentru Eris/Nibiru-n.a) a creat vanturile rele si furtuna... maorii povestesc ca, in mijlocul unui cataclism inspaimantator, vanturile puternice, rafalele dezlantuite, norii grosi, negri, impetuosi alergandu-se cu furie, cu un zgomot ingrozitor, s-au napustit asupra Creatiei, si in mijlocul lor se afla Tawhiri-ma-tea, tatal vanturilor si furtunilor; au luat pe sus paduri gigantice si au dezlantuit trombe de apa... Domnul a pus marea in miscare printr-un vant dinspre rasarit, care a suflat cu putere toata noaptea; el a uscat marea, si apele s-au despartit in doua (Exod 14:21)... Cand un ciclu al lumii este distrus de vant, spune textul budist despre < >, vantul rastoarna solul cu susul in jos si il arunca in aer, si pamanturile pe o intindere de o suta de leghe, pe o intindere de... cinci sute de leghe... sunt transformate in praf si distruse. Si vantul arunca in aer si muntii care inconjoara cerul (Warren, < >, Budhism). ...in mitul cosmogonic japonez... sursa luminii a disparut, lumea intreaga s-a intunecat, si zeul furtuna s-a dedat unei distrugeri monstruoase... Manuscrisul Troano si alte documente mayase descriu un cataclism cosmic in cursul caruia oceanul s-a abatut asupra continentului si un uragan cumplit a distrus si a luat pe sus toate orasele si toate padurile. Explozii vulcanice, trombe de apa care se rostogoleau peste munti si vanturi furioase au amenintat sa distruga omenirea si chiar au distrus numeroase specii de animale... Cauzele aparitiei si disparitiei ulterioare a stratului glaciar... acest strat de gheata s-a deplasat... “(I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).

3) Situatia prezenta, cu mentiunea ca apropierea maxima de Pamant a planetei Eris (trecerea printre Marte si Jupiter) va avea loc in perioada 2010-2012:

- Calota antarctica se topeste “surprinzator“ (inca din februarie 2004 cele de mai jos erau mentionate intr-un raport al Pentagonului despre clima - n.a) de repede, 29 martie 2007, Realitatea TV: “O bucata de marimea statului american Texas, din calota glaciara antarctica, se topeste ingrijorator de repede... in golful Amundsen, care se deschide spre sudul Pacificului. Cercetatorii... considera ca la originea fenomenului se afla vanturile schimbatoare (si tantarii care le amplifica-n.a)... Desi topirea ghetii are loc in mai toate regiunile continentului de la Polul Sud, atentia se indreapta spre ghetarul din golful Amundsen, deoarece se topeste foarte rapid. Calota, cu o grosime de 3,2 km, contine suficienta apa cat sa provoace o crestere a nivelului oceanelor cu sase metri, ceea ce ar provoca un dezastru greu de imaginat pentru civilizatia umana“.

- Schimbarile climatice afecteaza Groenlanda, 2 martie, 2007, Realitatea TV: “Calota de gheata care acopera insula se topeste mai repede decat se asteptau specialistii... Groenlanda este acoperita de 1 milion de metri cubi de gheata, care, in caz ca s-ar topi, ar produce suficienta apa incat sa creasca nivelul oceanului planetar... desi se credea initial ca Groenlanda se topeste in partea de sus, cercetarile recente arata ca toti ghetarii de pe intreaga suprafata a insulei sunt afectati de schimbarile climatice“.

- 65 de tornade au lovit vestul Statelor Unite in ultimele 2 zile, 30 martie, Realitatea TV.

Activarea vulcanilor si eruptiile lor se inscriu pe lista evenimentelor extreme produse de trecerea planetei Eris/Nibiru prin sistemul nostru solar. In acest context repet explicatia logica, serioasa, a procesului de incalzire al Pamantului cat si a celorlalte planete, furnizata de I. Velikovsky: “Doua corpuri ceresti au fost atrase unul spre celalalt. Masele interioare ale pamantului au suferit o impingere spre periferie. Pamantul, perturbat in miscarea sa de rotatie, s-a incalzit“.

Sa urmarim acest proces in antichitate si in prezent:

1) Acum 3600 de ani, in timpul ultimei treceri a planetei Zeilor prin vecinatatea Pamantului: “ Traditiile multor popoare relateaza ca suprafata Pamantului a intrat in fuziune, si marea a inceput sa fiarba. Pamantul a explodat si lava s-a raspandit. Cartea sacra mexicana Popol Vuh, Manuscrisul Cakchiquel, Manuscrisul Troano spun ca lava a tasnit din toti muntii emisferei occidentale, in acelasi timp . Au aparut vulcani pe toata lungimea Cordilierei, in alte lanturi muntoase... s-au ridicat vulcani noi... Relatarile din Biblie confirma traditiile grecesti si mexicane: muntii s-au cutremurat; un nor intunecat... foc... pamantul s-a cutremurat (Psalmi 46: 3, 6 )... muntii se topesc ca ceara (Psalmi 97:2,5)... El (Yahweh/Anu-n.a) priveste pamantul, si pamantul se cutremura; atinge muntii si ei fumega (Psalmi 104:32)... Pamantul s-a cutremurat... muntii s-au clatinat... si chiar Sinaiul (Cantarea Deborei, Judecatori 5:4,5)... Domnul umbla in furtuna si in vartej... El mustra marea si o preface in uscat, face sa sece toate raurile... muntii se clatina inaintea Lui si dealurile se topesc; pamantul se cutremura de prezenta Lui, lumea si toti locuitorii ei (Naum 1:3-5)... Raurile fumegau si fundul marii fierbea, din loc in loc. Marea clocotea, malurile oceanului fierbeau, centrul fierbea... Steaua Tistrye (Eris/Nibiru - n.a) a facut sa fiarba marea (Zend Avesta, Carnoy, Mitologie iraniana)... traditiile indiene au inregistrat amintirea apei aduse in stare de fierbere din fluvii si mare... triburile din Columbia britanica povestesc... caldura a devenit atat de mare... traditia evreiasca, asa cum a fost pastrata in izvoarele rabinice, spune ca noroiul de pe fundul marii Trecerii a devenit extrem de cald... Hesiod, in lucrarea sa Teogonia, relatand cataclismul provocat de ciocnirea cereasca, spune: “pamantul enorm a gemut... o mare parte din pamantul enorm a fost arsa de aburii cumpliti si s-a topit cum se topeste cositorul”... Cartea sacra a mayasilor, Popol Vuh, spune ca zeul a rostogolit muntii si ca muntii inalti si mici s-au deplasat si s-au cutremurat... muntii s-au umflat de lava... Deformarea brutala a straturilor solului, ridicarea unor munti, seismele si zgomotul vulcanilor creau un vacarm infernal (I. Velikovsky, Ciocnirea Lumilor, Ed. Lucman, Bucuresti).

2) Situatia prezenta - ma voi referi doar la cateva dintre eruptiile vulcanice semnalate in ultimele 10 luni:

- Indonezia. Vulcanul Merapi ameninta sute de oameni, 6 iunie 2006, Antena 3....

- Peru. Mii de oameni fug din calea vulcanului Ubinos, 8 iunie, 2006, Antena 3....

- Columbia. Vulcanul Galeras erupe din nou, 13 iulie 2006, Antena 3...

- Ecuador. Vulcanul Tunqurahua a devastat 3 sate, 17 august 2006, Antena 3...

- Eruptii repetate ale vulcanului Etna, 15 octombrie, 26 noiembrie 2006, Realitatea TV...

- Kamchatka,Vulcanul Kluchevksi a inceput sa erupa, 18 februarie 2007, Realitatea TV...

- Vulcan activ in Columbia (vulcanul Nevado del Huila), 21 februarie 2007, Realitatea TV...

- Eruptii puternice ale vulcanului de pe insula Stromboli (nordul Siciliei), 28 februarie 2007, Realitatea TV...

- Eruptie vulcanica in Noua Zeelanda (vulcanul Ruapehu), 19 martie 2007, Realitatea TV... Inchei cu un exemplu din 2006, care explica relatarile de acum 3600 de ani referitoare la puternica incalzire a apelor marilor si oceanelor:

- Flacari sub ocean, 26 mai 2006, Realitatea TV: Eruptie vulcanica in vestul Oceanului Pacific... Eruptia a fost filmata luna trecuta, in zona Riftului Marianelor, unde se afla numerosi vulcani submarini. Conform unor calcule de la sfarsitul anului 2005, fata de 1973 se constatase o crestere a activitatii vulcanice cu 400% (Michael Mandeville).

Cristian Negureanu
sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu