Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Sa batem campii cu Streinu Cercel | Miscarea celor ca noi!

luni, 19 aprilie 2010

Sa batem campii cu Streinu Cercel

luni, 19 aprilie 2010
De parca n-ar fi fost suficient ca secretarul de stat Adrian Streinu Cercel ne-a insterizat cu gripa porcina, iar mai inainte cu gripa aviara, cu scandalul HPV la fetite si alte bazaconii, milionarul de stat de la Sanatate este acum direct implicat in salvarea romanilor de efectele norului de cenusa vulcanica din Islanda.

Streinu Cercel face parte din comandamantul special al guvernului Boc pentru contracararea efectelor depunerii la sol a cenusei vulcanice. Ca de obicei, Cercel face ce stie mai bine, isterizand deocamdata cabinetul Boc cu privire la sulfitii si sulfatii din componenta norului, precum si la efectele radioactivitatii din cenusa vulcanica asupra sanatatii oamenilor. Probabil, pasul doi va fi panicarea populatiei, iar apoi vaccinarea sau administrarea unor medicamente care - chipurile - sa scada efectele radioactivitatii. O campanie sponsorizata de guvern, ca si afacerile Tamiflu, sau vaccinurile anti-HPV si anti-gripa porcina. Mai e de mentionat ca Streinu Cercel se afla in nomenclatura Ministerului Sanatatii inca din 1988 si niciun regim de pana acum n-a izbuitit sa-l urneasca de acolo, vreme in care el si sotia sa au ajuns la o avere considerabila. (M.F.)

sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu