Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Vulcanic-gate erupe in presa occidentala | Miscarea celor ca noi!

vineri, 23 aprilie 2010

Vulcanic-gate erupe in presa occidentala

vineri, 23 aprilie 2010
Vulcanic-gate erupe in presa occidentala
Nemtii ii acuza pe britanici de o noua conspiratie mondiala

Met Office si Volcanic Ash Advisory Center sunt acuzate de presa si companiile aeronautice ca au provocat isteria norului vulcanic * 63.000 de zboruri si 6,8 milioane de pasageri au fost afectati de acest caz * Rusii nu s-au lasat pacaliti * In Romania, panica a fost propagata de acelasi Adrian Streinu-Cercel

Dupa ce norul vulcanic de cenusa a trecut, dar a creat pierderi de miliarde de euro companiilor aeriene si a starnit panica in populatie si in guvernele planetei, presa occidentala se intreaba cine e de vina? Cine a fost motorul pentru aceasta noua isterie planetara? Presa germana, de pilda, arata cu degetul catre britanici, catre Met Office (serviciul de meteorologie), vinovat si de panica provocata de "incalzirea globala", ceea ce s-a dovedit, pana acum un soi de Climagate!

The Volcanic Ash Advisory Center (VAAC) este "motorizat" de catre Met Office. De la VAAC, care monitoriza live norul de cenusa vulcanica, s-au informat toate companiile de transport aero. Mai mult, VAAC a difuzat catre acestea, dar si catre guvernele lumii, un program de simulare a propagarii norului, dar si a efectelor acestuia, ca si dezastrele posibile, in aer si la sol. Dar ce legatura a fost intre aceasta simulare si ceea ce s-a intamplat in realitate. Britanicii au cules date de la cateva ore de la eruptia vulcanului din Islanda si le-au introdus in ceea ce ei au numit un "super-computer" care a inceput simularea. Numai ca dupa datele primare, dupa ce norul a trecut spre centrul Europei, computerul nu a mai fost "hranit" cu noi informatii meteo. Asa ca norul a luat-o pe unde a vrut, sau mai precis, pe unde l-au trimis conditiile schimbatoare ale atmosferei.

Companiile aeronautice au bombardat VAAC si Met Office cu cereri: "Daca norul se afla atat de sus, de ce nu putem zbura? Putem muta plafonul la 8000 de metri, iar restul avioanelor la 3000?". Au primit raspuns negativ. Lufthansa a efectuat un test in acel week-end, trimitatn un aparat sa zboare la 8000 de metri altitudine, la 2-3000 de metri sub norul de cenusa. Zborul a fost efectuat fara probleme. In momentul de fata, Lufthansa, ca si alte companii, sa gandeste sa ceara daune de la VAAC, pentru inselaciune, dupa cum consemneaza Bild. Conform Airports Council International (ACI) - pana joi 63.000 de zboruri si 6,8 milioane de pasageri au fost afectati de isteria norului de cenusa vulcanica. Inclusiv cei de la NATO sunt nemultumiti deoarece intre 12-22 aprilie, in Europa trebuia sa aiba loc unul dintre cele mai mari exercitii militare aeronautice, Brilliant Ardent 10 - dupa cum a fost denumit, implicand peste 60 de aeronave de lupta, coordonate de la Izmir, din Turcia.

Dupa ce sefii de state europeni au fost nevoiti sa participe la funeraliile lui Lech Kaczinski, fiind transportati cu masinile, presedintele rus Dimitri Medvedev le-a ras in nas, el sosind la Varsovia cu avionul prezidential, dupa un zbor fara probleme, chiar prin zona norului vulcanic. Dovada ca expertii rusi nu au sarit sa se ralieze la panica creata de VAAC. In Rusia s-a facut propria simulare, iar Institutul Meteo de la Moscova a dat aviz de zbor pentru aeronavele rusesti, care n-au tinut cont de avertizarile panicarde ale Met Office si VAAC.

Interesant este ca si in Romania s-a creat un comitet de urgenta la nivelul Guvernului. Asa cum a aratat intr-un articol precedent, printre sefii acestei comisii se afla si Adria Streinu-Cercel, panicardul de serviciu al romanilor, cel ce a starnit isteriile gripei porcine, gripei aviare, a vaccinului anti-HPV etc. Romania a intrat imediat in jocul britanicilor. Adeptii occidentali ai teoriei conspiratiei sustin ca Met Office a fost penetrat de structuri masonice care au avut interesul sa se foloseasca de cazul eruptiei din Islanda, sa-l amplifice si sa creeze o criza fara precedent si in domeniul aviatiei. Daca-i asa, legaturile masonice cu Streinu-Cercel se pot face foarte usor - si AIM a mai relatat despre ele. Iar scandalul continua, dupa ce presedintele Islandei a prevestit o noua eruptie catastrofala. Care si aceasta va fi motorizata de Met Office si monitorizata de VAAC. (M.F.)

sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu