Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala | Miscarea celor ca noi!

vineri, 23 aprilie 2010

Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala

vineri, 23 aprilie 2010
Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofala

Presedintele Islandei vesteste o iminenta eruptie catastrofalaPresedintele Islandei a avertizat ca vulcanul Katla, "mult mai mare" decat Eyjafjallajokull, sta sa erupa si va provoca haos la nivel planetar.

Presedintele Olafur Grimsson se teme de consecinte catastrofale: "Katla este mult mai mare si erupe de regula o data pe secol. Ultima eruptie a avut loc in 1918, deci ar fi de asteptat sa se intample acum". Katla se afla la est de vulcanul Eyjafjallajokull, a carui eruptie a provocat un nor de cenusa care a destabilizat traficul aerian timp de mai multe zile.

Precizand ca eruptia lui Eyjafjallajokull precede, de obicei, eruptia devastatoare a vulcanului Katla, Grimsson a adaugat: "In tara noastra am stabilit deja planurile de urgenta, deci cred ca ar fi timpul ca guvernele europene si autoritatile aviatice sa isi faca si ele planuri impotriva dezastrului". (S.C.)

sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu