Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Hai sa ajutam si noi! | Miscarea celor ca noi!

sâmbătă, 10 aprilie 2010

Hai sa ajutam si noi!

sâmbătă, 10 aprilie 2010
E cazul sa facem si ceva concret cu blogul acesta! Cel putin in domeniul umanitar... La ce m-am gandit? Sunt "n" articole in care se cere ajutorul pentru un om mai putin fericit decat noi, asta ca sa nu zic un om disperat… M-am tot gandit ce si cum s-ar putea face in asa fel incat sa atragem cu totii si in acelasi timp atentia catre aceste cazuri; acum se face disociat si astfel se dilueaza mesajul.

Nu stiu, poate ca gresesc, poate ca-i mai bine asa cum e acum. Astept sa-mi spuneti si voi.

Stati sa va zic ideea… ma gandeam ca ar fi mai eficient sa avem un blog, un site ceva unde sa centralizam probleme de genul acesta. Sa le organizam cum trebuie, sa le documentam, atat cat putem, si, la un anumit moment din saptamana, din fiecare saptamana, sa trimitem cu totii un email scurt la tori cunoscutii nostri in care sa spunem “Ajuta”, cu link catre blogul / site-ul asta, iar ei la randul lor sa dea mai departe... Fiecare are o lista de mess si daca s-ar da catre ei un semnal poate popularizam mai bine. Din vorba-n vorba cum se spune...

Cum suna?

Daca ne-am organiza ai trimite un mail o data pe saptamana, in fiecare saptamana, in acelasi timp cu ceilalti, cu postul respectiv?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu