Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani | Miscarea celor ca noi!

marți, 23 februarie 2010

Sectorul 2, controlat de familiile de ţigani

marți, 23 februarie 2010

Clanurile Duduianu şi Caran sunt cele mai cunoscute grupări interlope care dictează afacerile ilegale din Pantelimon. Printre alţi şmecheri care s-au făcut cunoscuţi în sector este şi Robert a lui Geamai din Colentina.

Clanul Duduienilor este unul dintre primele grupări mafiote atestate după Revoluţie în Capitală. Alături de acesta, la început, au fost clanul lui Udilă şi clanul lui Pian. După aceea li s-au alăturat familii mafiote tinere, precum clanul Corsicanilor, clanul Gemenilor şi clanul Belgienilor (Sadoveanu).

O parte dintre aceste grupări interlope fac încă legea în Capitală.

Complexul „Lebăda“, sediul central al Duduienilor

Duduienii au ca zonă de influenţă sectorul 2, mai exact cartierul Pantelimon şi se ocupă de cămătărie, şantaj, prostituţie şi trafic de droguri. „Sediul central“ al grupării, de unde capii dictau loviturile şi afacerile era Complexul „Lebăda“. O parte dintre membrii clanului s-au întors în comuna Sinteşti din judeţul Ialomiţa, de unde sunt originari. Printre aceştia, şi Petrişor Duduianu, zis Cristofor, unul dintre capii grupării. De aici controlează încă afacerile din Capitală.

O parte dintre interlopii din acest clan au fost arestaţi în 2007 pentru câteva luni, maximum un an. Acum sunt cercetaţi în stare de libertate, sub control judiciar.

Gherghe Văduva, zis Albert, un alt lider, are mandat de 21 de ani şi este dat în urmărire generală pentru omor deosebit de grav. Denom şi Instronom, alţi doi lideri importanţi sunt în libertate.

Segher, un alt membru al grupări, se ocupă cu traficul de droguri. El a fost arestat de mai multe ori. Miltiade Văduva, zis Seif, un alt membru al găştii, care se ocupă de afaceri ilegale cu terenuri şi maşini, mai mult în sectorul 3, este în libertate. Nici el nu a fost niciodată închis.

Caranii au încercat să-i vândă o vilă cu acte false lui Iordănescu

Clanul Caran condus de Mitu al lui Caran este o grupare ţigănească din Pantelimon care se ocupă de traficul de droguri, cămătărie şi şantaj.
Gruparea este responsabilă pentru mai multe acţiuni interlope printre care atacul armat din Ferentari, care a avut loc în urmă cu trei ani şi jumătate, sechestrarea şi jefuirea unor sportivi în localitatea Buftea şi asaltul dat la locuinţa unui om de afaceri din Cernica.

De asemenea, Caranii au câştigat notorietate în momentul în care, în urmă cu câţiva ani, şi în complicitate cu membri din clanul Duduianu, au încercat să-i vândă o vilă cu acte false antrenorului de fotbal Anghel Iordănescu.

Mai mulţi membri au fost cercetaţi şi arestaţi în 2008 pentru agresuni împotriva celor care nu îşi achitau la timp datoriile. Capul, Mitu Caran a îmbătrânit şi nu mai este atât de activ. Aurel, Costel şi Emil sunt în libertate şi au preluat „afacerile“ familiei. Singurul dintre liderii Caranilor care este închis este Fane.

În urmă cu câţiva ani, Caranii şi Duduienii au participat la acţiuni ilegale împreună. La 11 noiembrie 2006, bandele ţigăneşti au spart un depozit de electrocasnice şi au furat marfă în valoare de peste şapte miliarde de lei vechi.
În ultimul timp, Caranii s-au desprins de gruparea Duduienilor şi şi-au lărgit zona de acţiune.

Alţi şmecheri de sector

Un alt cap interlop, Pian este cercetat în stare de libertate pentru şantaj şi cămătărie.


Robert şi Geamai sunt doi interlopi care acţionează în sectorul 2 mai mereu împreună. Ambii sunt în libertate şi nu au fost niciodată închişi. În anul 2002 Robert împreună cu un alt interlop, Alexandru Marin, zis „Scali” au tras cu puştile asupra maşinii lui Silviu Dudiţă, cunoscut şi sub numele de „Fluturică”, după ce s-au urmărit pe Şoseaua Petricani ca în filme. „Fluturică” este închis din 2004 în dosarul Cămătarilor şi are un mandat de 14 ani.

sursa: adevarul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu