Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Scrisoarea fugarilor de la Catavencu catre Sorin Ovidiu Vantu | Miscarea celor ca noi!

vineri, 5 martie 2010

Scrisoarea fugarilor de la Catavencu catre Sorin Ovidiu Vantu

vineri, 5 martie 2010

Un comunicat din partea demisionarilor de la Academia Catavencu. Este practic un raspuns pentru Sorin Ovidiu Vantu, patronul Academiei Catavencu, dupa ce acesta a declarat ca se simte usurat dupa plecarea celor aproximativ 20 de ziaristi. Prezentam in continuare, integral, comunicatul intitulat "Spiritul Catavencu intreaba, corpul redactional raspunde".

"Spiritul Catavencu intreaba, corpul redactional raspunde:

Cine e noul patron?

Avem noroc cu un mogul care n-a muncit niciodata, n-a furat, prin urmare nu-i corupt. A castigat la loto in Sicilia. Intr-o seara a venit cu un teanc de bani la subrat si ne-a intrebat: “Cat ziar puteti sa-mi dati de banii astia?”.

În spatele nostru se afla PD-L-ul si Basescu?

Pentru ca suntem un ziar independent, ne-am fi asteptat sa fim acuzati ca in spatele nostru se afla Grupul Independentilor.

Probleme salariale?

S-a spus ca am plecat pentru ca am fost nemultumiti de scaderea salariilor cu 15%. Tocmai de aceea, vom porni cu salariile direct micsorate cu 20%, ca sa nu mai existe discutii macar o saptamina.

Valoarea discutabila?

Patronul lor a declarat ca “au plecat niste oameni de un nivel discutabil”. Bine ca s-a prins asa tarziu si am apucat sa luam niste bani. 1-0 pentru noi!

Spiritul Catavencu?

Actionarii au zis ca spiritul Catavencu se afla in posesia lor. Atunci, ramane sa ne ocupam noi de corp, pentru ca suntem mai tineri si inca mai putem. Cat despre spiritul Catavencu, le sugeram sa-l aseze in aceeasi banca cu spiritul Cotidianul, ca sa ia note mari.

În ce stadiu suntem?

Ne-ar mai trebui o surubelnita in stea si un imbus de 6 ca sa montam mobila. Din acel moment, vom fi de neoprit. Investitorul ne-a promis ca nu va cenzura nici un cuvant din instructiunile de montare a dulapurilor si nu se va implica in politica de amenajare, desi are un fix cu feng shui-ul.

Planuri de viitor?

Nu ne e frica, pentru ca stim reteta: intentionam sa angajam niste baieti mai tineri care sa scrie in locul nostru si sa mearga dupa bere si seminte. Evident, doar noi vom aparea la televizor.

NOI NU VREM RESPECT!"

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu