Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Da-o-n mama ei de specie! | Miscarea celor ca noi!

duminică, 8 august 2010

Da-o-n mama ei de specie!

duminică, 8 august 2010
"V-am spus...vreau sa il seduc si sa-l am macar o singura noapte!" Ohoho!!! Ce avem noi aici? Una bucata pupaza ce vrea un mascul (feroce banuiesc de -l vrea macar pentru o noapte) implicat intr-o relatie de vreo 2 ani cu o ... juna (pe care a inselat-o putin in acesti 2 anisori).

Sfat: "Imbata-l! Dar nu garantez ca mai poti face ceva cu el." "Asa am spus si eu ca-i mai usor, dar el deja e mai tot timpul beat si nimic..." "Pai, saracu, stie ca nu mai are cu ce si te lasa in banii tai." "Auzi, dar nu mai bine-l vrei de tot? Faci o fapta caritabila si o scapi pe amarata de el! Aaa! Da' stai! Tu-l vrei doar o noapte!"

Parere: Daca e beat, oricum nu-si aminteste de tine; iertare, tu vrei sa-ti amintesti de el! Esti o invingatoare! Si-ti spui: "Na ca l-am f...utut si pe asta!" O chestie doar, tinand cont ca e beat: sa stii ca ca tot una are nu mai multe, asa ca ori o faci cu el ori cu nenea Gheorghe de la capatul strazii tot aia e!

Pupaza: "E mereu drogat si baut! dar nu asta conteaza! Conteaza ca e "bun" si mi-l doresc enorm! N-am nimic cu prietena lui, bravo ei ca a reusit sa tina langa ea 2 ani de zile asemenea barbat care e dorit de toate femeile!" Eu: "Cu unul lucid ai incercat?" Pupaza: "Il vreau si atat! e un capriciu..un moft de-al meu care vreau sa se implineasca!"

Alt sfat: du-te si cere-l la parinti. Dar te du cand nu e ma-sa acasa, doar bunica-su si tac-su, fi sexi, nu, mai bine porno, si stai sa te probeze mosnegii. Daca treci de ei ala micu' sigur e al tau. Dar stai! Te du beata ca "baetii" se dau in vant dupa fete croite anume pe chipul si asemanarea lor. Iar mamele baietilor, la fel!

Bun! Sunt retrograd. Eu tot mai cred in sentimente, in prima atingere de mina... E mereu drogat si beat si e cel mai dorit? Pai asta imi descrie exact imaginea celor care il doresc atit de mult. Si nu cred ca ai sa fii refuzata ca doar va balaciti cu totii in aceasi troaca. Deci nu numai ca o sa vrea, dar s-ar putea sa-ti propuna sa o faceti in 3 asa, pentru divertisment, ai inaltare spirituala. In rest....dupa cum am mai spus, tot una are. Dar stiu si eu? Poate o fi la moda acum primtre tinerele fatuci sa se laude cu citi metri de p...ula au avut in viata lor si asta o avea-o mai lunga si-i asigura fetei locul I.

Concluzie: bine ar fi sa nu mai faca ma-sa asteia inca una la fel... Desi sigur multe sunt ca ea! Ce complicat e sa stai zi si noapte sa faci planuri cum sa ti-o pui cu unul chiar daca ala e in stare 100% de inconstienta. Norocul nostru! Ca astia se mai si impuiau! Da-o-n mama ei de specie!

2 comentarii:

demo spunea...

:))

Anonim spunea...

Dumnezeule mare:|:))

Trimiteți un comentariu