Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Sport pentru copii! | Miscarea celor ca noi!

duminică, 1 august 2010

Sport pentru copii!

duminică, 1 august 2010
O provocare: ce parere aveti despre activitatile in aer liber desfasurate de copii??? Este sau nu suficient promovat sportul juvenil?
Comentati, va rog!

1 comentarii:

Florentina Gîdea spunea...

Intrebare:mai exista activitati desfasurate in aer liber?Aoleu!Unde os fi fost pana acu'?
Activitati in aer liber...marea majoritate a celor ce practica acest sport au varste pana in 6 ani.Intreaba un copil de 7 ani,spre exemplu,despre orice fel de joc.Te va lasa perplex raspunzandu-ti ca el se joaca virtual.Raliuri,obiecte ascunse,carti(culmea jocului!),chiar si spanzuratoarea,nu de alta,da' sa nu faca copilasul scurta!
O sa sune demodat,dar pe vremea mea[:))]ne jucam sotron,saream coarda,ne jucam "pitulusu",Omu' Negru...cand nu mai stiam ce sa ne jucam...inventam!Pai acum e greu sa si inventezi;daca stai cu capu' bagat in calculator,cum sa ti se dezvolte creierasu'?
Cat despre promovarea sportului juvenil...s-o lasam balta!Am auzit,in ultima vreme,despre gala Gica Hagi(sau ceva de genu!).Buna initiativa.Dar restul copiilor?Cei care joaca,baschet sau handbal,spre exemplu?Ce fac?Ia un "campionat" pe oras,chiar judet,si raman cu o diploma-doua.Atat.Nici macar echipamente noi nu au.Folosesc lucruri vechi de ani de zile.Halal promovare!

Trimiteți un comentariu