Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Cum se cucereste un barbat? | Miscarea celor ca noi!

duminică, 8 august 2010

Cum se cucereste un barbat?

duminică, 8 august 2010
O intrebare grea pe sufletul junelor... Cum se cucereste un barbat? Hihi!
Pai sa vedem, dar dupa ce vedem va intreb si eu: "da' ce vreti sa faceti cu el?"

Si acum prima problema: care barbati? Aia saraci sau aia cu cascaval? Si juna va spune: "Primii nu merita!" "Da, dar ultimii crezi ca e simplu? Ca e mai multe pe ei si sub ei!" Ca sa fii prima in top cred ca trebuie experienta nu gluma, asa ca zic sa-i iei la rand.

A doua problema: se cuceresc barbatii? Sau orgoliul masculin spune ca nu se pot cuceri?

A treia: ce-l intereseaza pe barbat? O fasole batuta, cu carnati si asezonata cu gogosari murati, mai un mic si o bere... iote, deja doua metode indelung testate si aprobate de mare parte din publicul feminin, respectiv masculin. Dar daca animalul e rasat ce-l intereseaza oare? Pai cica barbatilor nu le plac femeile usoare, dar nu recunosc asta. (mai sa fie! cica sunt unii care nu accepta felatia de la femeia ce este mama copiilor sai; dar asta e o scuza pentru a calca stramb.) Noi, rasatii, adoram femeia care se cucereste greu - ce-am scos-o! -, femeia inteleapta care stie cum sa se apropie, dar care sa fie si severa (sa ne aduca aminte de mamica ce ne batea la poponet), in fine, ne place femeia cu picioarele pe pamant. Aoleeeu! Oare asta ne place?! Juna rasata se baga si ea in seama:"Similitudine, prin similitudine se cucereste un barbat. Am citit acum cuvantul asta-n dictionar!" "Taci, divo!"

A patra problemuta care de fapt e iar o intrebare de-a mea: juna e colectionara?

Dar daca nu faci nimic se pot cuceri? Cu siguranta, in timp ce juna se lasa macinata de infinite dileme existentiale pe tema asta, cele din jurul sau actioneaza cu mai mult sau mai putin succes.

1 comentarii:

Cartoteca spunea...

Interesant pusa problema...ce cucereli de i-ai o floare, fa-i din ochi ... cu ghidul asta ar avea succes mai mare

Trimiteți un comentariu