Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Cupa Mondiala a bagat in priza casele de pariuri | Miscarea celor ca noi!

vineri, 4 iunie 2010

Cupa Mondiala a bagat in priza casele de pariuri

vineri, 4 iunie 2010
Cupa Mondiala a bagat in priza casele de pariuri

In plina criza, o afacere se dezvolta exponential pe spinarea romanilor disperati: casele de pariuri lanseaza oferte irezistibile * Va oferim o succinta analiza a fenomenului, trecand in revista cele mai importante site-uri de pariuri online * Daca nu va puteti abtine si vreti sa pariati, AIM va prezinta si analiza grupelor de la Campionatul Mondial din Africa de Sud, precum si cotele echipelor
Cupa Mondiala a bagat in priza casele de pariuri
Competitia numarul unu a anului fotbalistic 2010 este, fara indoială, Campionatul Mondial din Africa de Sud. Ne mai desparte numai o saptamana de startul oficial al competitiei, iar echipele participante si microbistii au intrat in “febra” pregatirilor finale pentru mult asteptatul turneu. Nici casele de pariuri nu fac exceptie, in acest sens ele pregatind fel de fel de oferte si pariuri speciale.

O crestere fulminanta in Romania au inregistrat in ultimul timp casele de pariuri online, care atrag tot mai multi pariori, cu oferte extreme de diversificate. De altfel, site-urile de pariuri par sa detroneze mai vechile case si cu ocazia turneului final din Africa de Sud. Fie ca propun premii colosale, de ordinul milioanelor de euro, fie ca lanseaza oferte speciale in care pariurile necastigatoare sunt si ele platite, casele de pariuri online atrag zilnic sute si mii de pariori romani. De cele mai multe ori, bonusurile si promotiile “de nerefuzat” sunt la ordinea zilei in randul celor mai cunoscute case de pariuri online.

Excursii si bani pentru scorurile corecte de la Cupa Mondiala

Una dintre cele mai mari case de pariuri online din Europa, Unibet, ofera o Promotie foarte atractiva pentru pariori, cu ocazia desfasurarii Campionatului Mondial din Africa de Sud. “Jocul de Predictii Cupa Mondiala”, asa cum il numesc cei de la Unibet, poate aduce pariorilor castiguri in valoare totala de 1200 RON. Singurul lucru pe care acestia trebuie sa il faca este sa se inscrie in liga Pro Team Romania folosind cateva detalii specifice de inregistrare si sa pronosticheze rezultatele meciurilor pentru Cupa Mondiala 2010. In functie de numarul predictiilor corecte, se pot castiga importante sume de bani dar si alte premii speciale, cum ar fi excursii la Buenos Aires, Rio de Janeiro, Milano, Barcelona, Londra, Manchester sau LCD-uri, plasme, s.a.

100 de milioane de euro pentru 64 de pronosticuri corecte

Gamebookers este o alta casa de pariuri online care ofera un bonus extraordinar cu ocazia Campionatului Mondial ce sta sa inceapa. Este vorba de nu mai putin de 100 de milioane de euro. Premiul se adreseaza in special tipsteri-lor care au un cont activ deschis la Gamebookers si care vor oferi pronosticurile corecte pentru toate cele 64 de meciuri de la turneul final.

Premiile acordate in numerar de Gamebookers sunt:

100 milioane € – 64 meciuri corecte

1 milion € – 61-63 meciuri corecte

500.000 € – 55-60 meciuri corecte

250.000 € – 49-54 meciuri corecte

Premiile acordate in bonusuri:

100.000 € – 41-48 meciuri corecte

50.000 € – 33-40 meciuri corecte

35.000 € – 26-32 meciuri corecte

25.000 € – 21-25 meciuri corecte

20.000 € – 16-20 meciuri corecte

15.000 € – 10-15 meciuri corecte

In cazul in care mai multi jucatori castiga acelasi premiu, suma totala a premiului va fi impartita in mod egal intre acestia. Bonusul trebuie sa fie rulat de cinci ori la cote de cel putin 2.0, pentru a putea fi retras.

Partybets ofera, de asemenea, aceeasi promotie de predictie extraordinara ca Gamebookers, cu un premiu de 100 de milioane de euro pentru pariorii care ghicesc rezultatele corecte la cele 64 de meciuri ale Cupei Mondiale. Participarea la concurs este gratuita, singura conditie impusa de Partybets fiind ca jucatorii sa-si deschida un cont pe site-ul de pariuri online sis a efectueze cel putin un pariu minim pana la data finalei din 11 iulie.

Sume fabuloase

Nici Titan Bet nu se lasa mai prejos. Astfel, cu ocazia Campionatului Mondial, casa de pariuri online vine pe piata cu o oferta la fel de impresionanta ca cea de la Gamebookers. Mai exact, Titan Bet ofera 100 de milioane de dolari celui care va reusi sa ghiceasca rezultatele tuturor meciurilor care se vor desfasura in Africa de Sud. Totusi, chiar si in conditiile in care nici un parior nu va ghici toate cele 64 de rezultate, casa de pariuri online va oferi un premiu de un milion de dolari celui care va reusi sa ghiceasca cele mai multe rezultate exacte. Pentru a putea participa la aceasta promotie oferita de Titan Bet, pariorii trebuie sa-si creeze un cont pe Titanbet.com, sa faca un depozit de minim 10 euro/dolari/lire sterline si sa joace un pariu de minim 10 euro centi.

Bonus de 100% pentru depunere

Un bonus interesant este oferit si de casa de pariuri Bet-at-home. Acesta are valoarea de 100% din suma depusa, pana la 350 RON, iar promotia este valabila pana pe 16 iunie. De asemenea, bonusul se ofera atat clientilor noi, cat si celor mai vechi inregistrati. Iar ofertele sunt de o foarte mare varietate. Pariorii pot pronostica scorurile partidelor, pot paria pe sansa dubla, pauza/final, minutul primului gol, daca se dau cartonase rosii, cine inscrie, si multe altele, pentru fiecare meci in parte.

Pariurile necastigatoare sunt rambursate de bet365.com

Printre pariori este cunoscut faptul ca pariurile devin si mai interesante cand meciul este in desfasurare si cand pot fi plasate bet-uri live. La bet365.com se pot alege din peste 50 de tipuri de pariuri live pentru fiecare meci, pe tot parcursul turneului, oportunitatile de pariere incluzand rezultat final, urmatorul gol, numar de goluri in meci si scor final. Iar aici, agentia de pariuri intervine cu alte fel de fel de promotii. Mai exact, bet365.com ramburseaza toate pariurile necastigatoare in cazul in care meciurile se termina cu scorul de 0-0. Oferta este valabila si pentru pariurile de genul primul marcator, ultimul marcator, sa inscrie oricand, scor correct, pauza/final. Tot la Bet365.com, in cazul in care se pariaza pe o echipa, iar aceasta este eliminata la penalty-uri, pariurile vor fi fi rambursate.

Pariuri “traznite”

Asa cum ne-au obisnuit de-a lungul timpului, unele dintre cele mai vechi case de pariuri din lume vin si cu oferte dintre cele mai ciudate, care atrag atentia in special prin insolitul lor. Astfel, agentiile Paddy Power si William Hill ofera o cota de 2,75 pentru ca portughezul Cristiano Ronaldo sa-si scoata tricoul dupa marcarea unui gol, o cota de 11,00, pentru ca Maradona sa ia "rosu" si o cota de 34.00, pentru ca englezul Crouch sa inscrie din "foarfeca" pe spate. Mai apara in oferta si pariuri de genul “doi jucatori din aceeasi echipa sa-si dea autogol in acelaşi meci” (cota 21.00), “un jucator sa fie eliminat in mai putin de 56 de secunde” (cota 34.00), sau ca ”Thiery Henry sa marcheze cu mana” (cota 101.00).

Statistici comparative

Multe dintre casele de pariuri online vor oferi clientilor lor, pe intreaga durata a Campionatului Mondial, statistici comparative, clasamente si informatii cu privire la meciuri si la probabilitatea ca o echipa sa obtina un anumit rezultat. Totodata, vor fi disponibile sectiuni de livescore, unde pariorii vor putea urmari minut cu minut desfasurarea meciurilor, rezultatele inregistrate in fiacre partida, cartonasele acordate jucatorilor, marcatorii, samd.

Cotele pentru castigarea campionatului mondial de fotbal 2010

Spania 5.0 Brazilia 6.0 Anglia 6.50

Argentina 9.0 Italia 13.0 Germania 13.0

Olanda 13.0 Franta 19.0 Portugalia 26.0

Coasta de Fildes 26.0 Ghana 67.0 Paraguay 67.0

Chile 67.0 SUA 81.0 Serbia 67.0

Mexic 67.0 Camerun 81.0 Nigeria 126.0

Uruguay 101.0 Grecia 101.0 Danemarca 101.0

Australia 126.0 Africa de Sud 126.0 Elvetia 151.0

Slovenia 201.0 Slovacia 201.0 Japonia 251.0

Coreea de Sud 251.0 Algeria 351.0 Honduras 1001.0

Coreea de Nord 1501.0 Noua Zeelanda 2001.0

Analiza grupelor

Grupa A

Doua foste castigatoare ale Campionatului Mondial, Uruguay si Franta, au fost repartizate in grupa A, alaturi de tara gazda, Africa de Sud, si de Mexic. La prima vedere, "cocosii galici" sunt favoriti, in vreme ce Africa de Sud este considerata outsider-ul grupei. Franta este cotata cu prima sansa la calificare, in timp ce pentru locul doi se bat Uruguay si Mexic, cu un usor avantaj de partea fostei castigatoare a Campionatului Mondial.

Grupa B

O grupa asemanatoare cu cea din Statele Unite ale Americii din 1994 compusa din Argentina, Nigeria, Coreea de Sud si Grecia, patru echipe care se vor lupta pentru primele doua pozitii ce duc in faza eliminatorie a competitiei. O grupa echilibrata si dificila pentru fiecare dintre cele patru nationale. Argentina porneste cu prima sansa la castigarea grupei, fiind printre favoritii la castigarea ravnitului trofeu. Nigeria este cotata cu sansa a doua, in timp ce Coreea de Sud si Grecia sunt vazute ca outsidere.

Grupa C

Pentru a treisprezecea oara la un turneu final, nationala Angliei porneste cu prima sansa la castigarea grupei din care mai fac parte si Statele Unite ale Americii, Algeria si Slovenia, dar si printre favoritii la castigarea titlului de campioana mondiala. La locul doi, favorita este SUA, aflata la cea de-a sasea participare consecutiva la un turneu final al Cupei Mondiale.

Grupa D

O grupa a mortii poate fi denumita aceasta grupa D de la acest turneu final din Africa de Sud. Germania, semifinalista din 2006 a cazut intr-o grupa infernala alaturi de Australia, Serbia si Ghana. Toate cele patru echipe au facut legea in campania de calificare la acest turneu final. Favorite pentru calificare raman totusi Germani si Serbia, in timp ce Australia este considerate outsidera grupei.

Grupa E

Aceasta grupa pune fata in fata patru echipe de pe trei continente, doua din Europa (Olanda si Danemarca), una din Asia, prima echipa calificata la acest turneu final, Japonia si o nationala de pe continenteul african, Camerun. La prima vedere, Olanda porneste ca favorita clara in aceasta grupa, cu a doua sansa fiind cotata echipa Camerunului. Danemarca este considerate outsidera grupei E.

Grupa F

La prima vedere campioana mondiala, Italia, este favorita clara a acestei grupe. In schimb, pentru locul doi lupta se va da intre Paraguay si Slovacia. Noua Zeelanda este cotata cu sansa a patra in grupa F.

Grupa G

O grupa infernala, cu trei mari favorite. Brazilia, Coasta de Fildes si Portugalia sunt cele trei mari puteri care se vor bate pentru cele doua locuri ce duc mai departe in saisprezecimile competitiei. Pe de alta parte, Coreea de Nord este cotata cu sansa a patra in aceasta grupa G.

Grupa H

Ultima grupa formata la aceasta editie a Cupei Mondiale din Africa de Sud porneste cu o mare favorite la castigarea turneului. Este vorba de nationala Spaniei. Alaturi de aceasta, cu sanse de a trece de grupe este vazuta nationala statului Chile, in timp ce Honduras si Elvetia pornesc din pozitia de outsidere.

Andrei Ghiciusca
sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu