Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Turnatoriile din dosarul "Voicu" | Miscarea celor ca noi!

luni, 3 mai 2010

Turnatoriile din dosarul "Voicu"

luni, 3 mai 2010
Turnatoriile din dosarul "Voicu"
Cum face DNA jocurile politice in Opozitie


Opozitia pare ca se prabuseste ca in "jocul dominoului" * Cine nu este chemat la DNA pentru audieri, inseamna ca nu exista * Nu exista in dosar, fireste * Adica, a turnat pe altcineva * Bulgarele se rostogoleste de la Vanghelie la Mitrea si de la Hrebenciuc la Casuneanu * Se pregatesc sa intre in ring lideri ai PNL

Audierea lui Mircea Geoana de la DNA relanseaza Dosarul "Voicu" cu toate verigile sale din PSD. Ion Iliescu lasa sa se inteleaga ca audierea fostului presedinte este un soi de razbunare a actualei puteri, mai precis a lui Traian Basescu.


Catalin Voicu declarase in campania prezidentiala ca daca Mircea Geoana iese presedinte atunci prima pe care o aresteaza este Elena Udrea, protejata lui Basescu. Afirmatia dovedeste influenta puternica pe care o avea Voicu in PSD, alaturi de Marian Vanghelie si de Viorel Hrebenciuc.Dupa ce Voicu a fost eliberat - la prima sa retinere din decembrie - el a primit interdictia de a mai comunica cu Vanghelie, cu Hrebenciuc, cu Mircea Geoana si cu Dan Ioan Popescu. Despre Vanghelie si Hrebenciuc, sursele noastre sustin ca acestia "s-au predat" si ca deocamdata, cel putin, n-o sa mai fie audiati. Mircea Geoana a declarat dupa audierile de luni ca a fost chemat in calitate de martor si ca discutiile sunt confidentiale.Atat de confidentiale incat, se pare, geoana "a predat stafeta", adica a dat informatii si indicii, la randul lui, despre altcineva.

Vanghelie l-ar fi turnat pe Miron Mitrea la Cotroceni, pe dusmanul sau din campania prezidentiala, cel care ii vroia "beregata lui Geoana". Mitrea nu este implicat direct, ci prin sotia Manuela Mitrea, cea la care facea referire in decembrie Vanghelie. Iar Mitrea i-a replicat: "Daca te mai iei de sotia mea, mananci bataie!". Pe langa Mitrea este vizat si baronul de Vrancea, marian Oprisan. In urma cu cateva saptamani, cand NewsIn a anuntat ca in dosar sunt vizati si Oprisan si Manuela Mitrea, Miron a luat elicopterul impreuna cu avocatul Gheorghe mateut si s-au reprezit in Vrancea, aterizand pe stadionul din Focsani. Aici au pus la cale strategia de aparare in cazul "Voicu". La acesta intalnire, Mitrea ar fi spus ca "nenorocitul ala de Vanghelie e la mijloc, asta e cauza la tot..."


In acest caz apare si marea necunoscuta: Viorel Hrebenciuc. Daca Vanghelie a turnat cu acte la Cotroceni, Viorel Hrebenciuc s-a aparat pe filiera Udrea, cu mare ajutor din partea lui George Copos, cel care de curnad a intrat in gratiile divei de la Turism. La schimb, pe Hrebenciuc a fost dat Costel Casuneanu. Iar la mijloc este si mana generalului Florian Coldea, cel care a instrumentat "Rapirea din Irak" De aceea Catalin Voicu a declarat intr-un interviu ca trebuie gasita legatura la banii disparuti - cele patru milioane de dolari - in Irak. Casuneanu trebuia la randul lui sa cada, caci l-a tradat pe Basescu in campanie, furnizand informatii despre Ioana basescu, despre apartamentul acesteia, dar si despre apartamentul pe care l-a primit Traian Basescu in 2004, pe cand inca era primar al Capitalei si pentru care parchetul a dat NUP dupa ce a devenit presedinte.

Asa ca dosarul "Voicu" a devenit vehicolul razbunarii Cotrocenilor pe partidele de Opozitie. Voicu este tinut la arest sine die, ca garantie ca anumiti "baieti" din politica pastreaza in continuare Legea Tacerii. Cum anunta AIM, din dosarul "Voicu" - PSD se va sari la "Voicu" - PNL. Prin Mihai Ionescu, zis si Mishu Pricopsitu, fost consilier de taina al lui Ludovic Orban, implicat in firme cu Voicu, dar si cu alti liderui ai PNL, trecuti acum in adormire. Iar in acest dosar, cine nu a ajunge la DNA inseamna ca a turnat la randul lui pe altcineva. Poate ca nu degeaba, in acest dosar, patru magistrati au refuzat sa fie audiati si implicati, dupa ce a cazut capul lui Florin Costiniu.

Mihail Fagarasanu
sursa: agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu