Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Româncele, victime ale reţelelor de sclavie sexuală | Miscarea celor ca noi!

joi, 27 mai 2010

Româncele, victime ale reţelelor de sclavie sexuală

joi, 27 mai 2010
Estimările privind femeile şi copiii traficaţi în fiecare an pe piaţa sexuală (adesea prin forţă sau răpire) şi pe piaţa muncii forţate variază considerabil, între 700.000 şi 4 milioane. Vânzarea tinerelor pentru sclavie sexuală, o încălcare gravă a drepturilor lor şi o ameninţare pentru sănătatea lor, a crescut considerabil în ultimii 10 ani.

Asia: "Soţii la comandă", încă de la 13 ani

Fetele de 13 ani sunt traficate drept "soţii la comandă" în Asia, dar şi în unele ţări din Europa de Est. Conform unor estimări regionale, între 1 şi 2 milioane de bărbaţi şi femei sunt victime ale traficului în fiecare an, majoritatea în Asia. Peste 225.000 dintre ei provin din Asia de sud est, iar aproximativ 150.000 din Asia de sud.













Poveşti îngrozitoare şi în România

"O prietenă mi-a propus să mergem în Irlanda să lucrăm acolo. A reuşit să-mi falsifice paşaportul şi am plecat împreună cu avionul cu ea şi cu prietenul ei. Ne-am oprit în Franţa pentru că prietenul ei s-a îmbolnăvit şi a trebuit să stea în spital aproape două zile. Am dormit pe străzi şi după ce prietenul ei s-a vindecat am plecat mai departe în Irlanda. Acolo am fost închisă într-un apartament şi nu am mai ieşit decât de două ori timp de 6 luni…”, povesteşte o victimă.






O româncă, ameninţată cu înfometarea dacă nu face bani din prostituţie

O tânără în vârstă de 26 de ani a fost ameninţată cu înfometarea de un român, presupusul proprietar al unui bordel din Dublin, dacă nu atrage mai mulţi clienţi pentru a-i înmulţi veniturile din prostituţie.






Creatorul de modă Dănut Pîrvan Dyandy recruta tineri din provincie pentru a practica prostituţia, sub pretextul angajării în salonul său de masaj, profitând de starea lor materială precară şi de faptul că multora dintre tinere Bucureştiul li se pare un " oraş miraculos".





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu