Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Ne apuca sila | Miscarea celor ca noi!

miercuri, 5 mai 2010

Ne apuca sila

miercuri, 5 mai 2010
A inceput unora sa le puta casa in care se hranesc! Sa le fie sila, adica! Mare act de curaj sa afirmi asa ceva! Va respect, pro...fund! Adica treaba sta asa, dupa mine: eu lucrez intr-un bordel, iau bani de la curvele ce-si misca si produc nurii in fata natiunii venita ca la urs, dar, surpriza, ma iau de curve si mi-e sila de ele! Si dau in ele dupa ce mi-am umplut buzunarele cu abjectiile lor! Hai ca acum mi-e sila si mie! Avem curaj, nu gluma!
Auziti, mai curajosilor, de cand va permiteti voi sa impartiti populatia in destepti si prosti? De cand, ma, cei ce nu sunt de acord cu galagia voastra sunt adunatura de ratati? Mai, frumosilor!

2 comentarii:

Unknown spunea...

Păi asta cam dintotdeauna a fost aşa. După ce coategoale şi-a făcut plinul a început să-njure pe cel care l-a miluit şi să-i trântească bolovani în cap pentru a-l da la fundul apei din care a băut cu nesaţ.

championsurl spunea...

solutii nu-s in stare sa ofere, sa culturalizeze poporul nici macar... dar aruncam cu zoale in orice si-n oricine!!!

Trimiteți un comentariu