Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Dupa ce ca vor fi taiate cu 15%, pensiile vor fi impozitate | Miscarea celor ca noi!

miercuri, 12 mai 2010

Dupa ce ca vor fi taiate cu 15%, pensiile vor fi impozitate

miercuri, 12 mai 2010
Dupa ce ca vor fi taiate cu 15%, pensiile vor fi impozitate

Traian Basescu a avut ieri o intalnire cu usile inchise cu ministrii si parlamentarii puterii. O parte din discutie a putut fi inregistrata cu ajutorul unui insider PDL, care si-a lasat telefonul pornit dupa un apel al reporterilor. Ceea ce s-a auzit din gura lui Traian Basescu este de natura sa porneasca o veritabila revolta sociala.

Referindu-se la fiscalitate si la pensionari, deci la cei care ani la randul si-au platit contributiile fata de stat, presedintele Romaniei le-a ordonat celor din partidul aflat la putere: “Avem o fiscalitate strimba. Este inadmisibil sa tinem milioane de pensionari fara un impozit pe venit! Si ala care are pensia minima de 350 de lei, trebuie sa ii luam 1 leu!"

Ca atare, nu numai ca pensiile vor fi taiate, dar vor fi si impozitate. Iar saracii pensionari vor ajunge la sapa de lemn. Mai ales ca premierul Emil Boc a tot tinut-o cu "pensiile nesimtite". Da, pensiile foarte mari, luate fraudulos pot fi scazute si chiar impozitate, daraceste pensii conform statisticilor sunt putine si sunt ale nomenclaturistilor dinainte si de dupa '89. Asa ca Basescu doreste sa impoziteze acum pensionarii saraci, saracindu-i si mai mult dupa taiarea pensiilor. (M.F.)

sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu