Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? De la Elena pentru Elena: EBA o lauda din nou pe Udrea | Miscarea celor ca noi!

joi, 20 mai 2010

De la Elena pentru Elena: EBA o lauda din nou pe Udrea

joi, 20 mai 2010
De la Elena pentru Elena: EBA o lauda din nou pe Udrea

Fiica presedintelui a laudat-o, din nou, pe Elena Udrea, in cadrul unei dezbateri care a avut loc in Parlamentul European. Elena Basescu a scos in evidenta masurile pe care ministerul condus de Udrea le va lua pentru reabilitarea termica a locuintelor, care vor determina scaderea costurilor de intretinere.
De la Elena pentru Elena: EBA o lauda din nou pe Udrea
Elena Basescu a luat cuvantul in plenul Parlamentului European, in cadrul unei dezbateri privind performanta energetica a cladirilor. "Doresc sa o felicit pe raportoare, doamna Ticau, pentru munca depusa la acest raport. In domeniul constructiilor exista un mare potential de economisire a energiei. Imbunatatirea performantei energetice a cladirilor este esentiala pentru atingerea obiectivelor Strategiei UE 2020. Certificatele energetice sunt necesare in primul rand pentru informarea cumparatorilor cu privire la performanta energetica a locuintelor", a precizat fiica presedintelui Traian Basescu.

Apoi, acesta s-a referit la masurile luate de Guvernul Romaniei si, in special, de Ministerul Dezvoltarii Regionale condus de Elena Udrea. "Romania si-a propus introducerea certificatelor energetice pentru tranzactiile imobiliare incepand cu acest an, insa decizia aprobarii proiectului de act normativ a fost amanata. Principalele motive au fost numarul insuficient de auditori energetici si riscul majorarii pretului la casele vechi. Acestea vor fi introduse in Romania, conform reprezentantilor guvernului, la 1 ianuarie 2011 cel tarziu. Pentru cetateni, principalul avantaj al reabilitarii termice a locuinţelor va fi reducerea costurilor de intretinere. In acest scop, Ministerul Dezvoltarii Regionale a alocat anul acesta 150 milioane de lei", a afirmat EBA.

La fel si in martie

Nu este prima data cand Elena Basescu o lauda pe Elena Udrea. Asa cum Agentia de Investigatii Media a prezentat, in luna martie, fiica presedintelui s-a mandrit cu proiectele Ministerului Dezvoltarii referitoare la tineri. "Tinerii trebuie sustinuti atat la nivel comunitar, cat si la nivel national. In acest sens, in Romania, unul dintre proiectele prin care guvernul sprijina tinerii este construirea a 100.000 de locuinte pentru ei in urmatorii trei ani", spunea EBA, cu acea ocazie, facand referire la un proiect al ministerului condus de Elena Udrea. (G.T.)

sursa: Agentia de investigatii media

1 comentarii:

Consultanta Juridica spunea...

Ma gandeam ca Edrea o lauda pe EBA:)))

Trimiteți un comentariu