Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Cur...ajosii! | Miscarea celor ca noi!

luni, 17 mai 2010

Cur...ajosii!

luni, 17 mai 2010
Doua chestiuni pe ziua de azi.
1. Aud in ultimele zile urmatoarea afirmatie: "Copiii i-ai facut pentru tine, nu sa ti-i creasca statul!". Cu vehementa o afirma si cur...ajosul badea. Prima propozitie e corecta. Insa cand i-am facut, am tinut cont de anumite venituri necesare unui anumit trai pe perioada in care am sa pun pruncul pe picioare. Iar aceste venituri nu-mi sunt date de catre stat, ci eu i-am dat statului pentru a-mi presta, la un anumit moment dat, niste servicii. Nu cersim, ci solicitam ce este al nostru!

2. Un pusti de vreo 16 ani din Vianu a inaintat si el, plin de speranta poate, o scrisorica acestui cur...ajos. Opinii diferite fata de ale justitiarului. Nimic nu ne indreptateste sa aruncam cu invective in cel ce nu este de acord cu noi; nu este idiot ce-l ce ne contrazice, nu este retardat, nu este analfabet!!! Este un pusti de 16 ani care a sperat si el ca face ceva!
Pustiule, nu baga in seama pe cei ce nu sunt de acord cu ideile tale!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu