Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? "Crima contra crima" reaprinde spiritele | Miscarea celor ca noi!

marți, 18 mai 2010

"Crima contra crima" reaprinde spiritele

marți, 18 mai 2010

"Crima contra crima" reaprinde spiritele # Solidaritate internationala fata de decizia instantei lituaniene

Drasius Kedys este lituanianul care a pus mana pe arma si si-a razbunat fetita de patru ani violata * I-a ucis pe faptasi: un politician si un judecator * Apoi a fugit si a stat ascuns cu sprijinul populatiei * Instanta lituaniana a decis recent ca fetita sa fie incredintata mamei, exact cea care a vandut-o pedofililor
Crima contra crima reaprinde spiritele
O poveste parca desprinsa dintr-un film hollywood-ian face pentru a doua oara inconjurul lumii. Prima oara, in octombrie 2009, cand s-a intamplat. Povestea tragică a lituanianului care a executat un judecator şi un politician, dar şi pe verişoara soţiei, ca să-şi răzbune fetiţa abuzată sexual de aceştia. Drasius Kedys, dupa ce si-a facut singur dreptate fata de un sistem corupt, fata de crima abuzului sexual a unei fetite de patru ani de catre doi oameni ai sistemului, a devenit un erou în lumea întreagă, adunând fani datorită internetului.

Se ascundea de autorităţi, însă se pare că păstra legătura cu părinţii săi, în grija cărora rămăsese fetiţa. In octombrie trecut a declarat: "Vanatoarea continua. Voi mai ucide din nou!", hotarat sa apere copiii si sa elimine pedofilii. În urmă cu trei săptămâni, poliţia lituaniană a anunţat că trupul lui Drasius ar fi fost găsit la vreo 30 km de casa părinţilor, fără a face vreo precizare dacă bărbatul a fost ucis, s-a sinucis sau l-au împuşcat oamenii legii. Apoi, pe net, cineva a lansat informaţia că ar fi vorba doar de un zvon. Totusi, pe Facebook a fost creată o pagină în memoria lui Drasius Kedys.

Partea a doua a povestii, in care e vorba despre solidaritate in fata acestui caz, dar si despre perceptul biblic "ochi contra ochi, sange, contra sange", o aflam de pe blogul ziaristei Simona Ionescu, care s-a preocupat de acest caz:

"Azi, am primit un mail cu informaţii noi despre cazul Drasius. Instanta a decis ca fetita violata sa fie data mamei ei, tocmai cea care o vanduse pedofililor pentru bani. In prezent, mii de lituanieni stau zi si noapte cu corturi langa casa unde locuieste fetita cu bunicii ei, pentru a o apara de ordinul judecatoresc. In plus, lumea este indemnata sa mearga sa protesteze la ambasadele Lituaniei si sa aprinda lumanari. Acum, fanii din Anglia vor organiza un protest in fata ambasadei din Londra. Este o solidaritate internationala fata de acest caz si fata de masura aberanta a instantei."






sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu