Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? "Sunt un chirias disciplinat in tara mea!" | Miscarea celor ca noi!

joi, 22 aprilie 2010

"Sunt un chirias disciplinat in tara mea!"

joi, 22 aprilie 2010

Spunea Ciutacu ca e chirias in tara sa! Adevarat! Dar ce nu spune este cum incearca sa redevina proprietar in tara sa! El, si toti asemeni lui, se iau de proprietar! Si-l fac cu ou si cu otet! Nu-mi plac astia de la putere sub nici o forma, nu i-as pune sa conduca nici macar un chiosc! Dar nu sunt obsedat! "Noi detinem adevarul absolut! Si numai noi!" Ok! Dar solutia? Unde e? A prezentat-o careva? Nu! Atac la baioneta doar! "Nenorocitii astia care vor sa instaureze dictatura!" Cu putin timp in urma sloganul era "Nu ne vindem tara!" Nimic nou sub soare! Nu am invatat nimic! Ura viscerala nu a facut decat sa trasforme un adversar in victima. Pai eu taran amarat sau seibar bautor de saniuta, cand vad ca toti sar la gatul dezaxatului, o sa-l compatimesc! Obsesia voastra domnilor ciutaci, guristi de presa, transforma adversarul politic in lider maxim! Mai invatati arta luptei politice, mai veniti si cu solutii, mai lasati acasa spriritul de procuror al poporului...
Vinovati pentru ce se-ntampla acum in Romania sunteti voi, cei care combateti in stil taliban puterea de azi!!! Da-da! Voi!!! V-ati gandit vreodata sa aveti teme de discutie, altele decat ceea ce faceti acum? Sa scuipati cu ura in puterea de azi? Poate ati facut-o! Dar ati vazut ca nu sunteti in stare de discutii reale despre situatia de ieri si de azi si v-ati pus pe invective! Atunci taceti din gura pentru ca toti sunteti "deontologi"!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu