Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? NASA a declarat oficial ca a existat viata pe Marte | Miscarea celor ca noi!

vineri, 30 aprilie 2010

NASA a declarat oficial ca a existat viata pe Marte

vineri, 30 aprilie 2010
NASA a declarat oficial ca a existat viata pe Marte
NASA a declarat oficial ca a existat viata pe Marte
O misiune a NASA de cercetare a Planetei Rosii a dezvaluit existenta unor lacuri inghetate pe Marte. Cercetatorii sustin ca este dovada cea mai clara ca pe Marte a existat, sau inca mai exista, viata. Totdeauna acolo unde exista apa sunt conditiile pentru existenta vietii.

De asemenea, NASA a avut in trecut dovezi ca planeta Marte a avut o atmosfera bogata in oxigen, dar ca aceasta s-a dezintegrat in urma incalzirii globale de pe corpul ceresc. Interesant este ca in probele stranse de sonda spatiaza din zona "lacurilor inghetate" a aparut si ceea ce se cheama popular un "sulfat de gips" asemanator cu cel gasit in Mediterana intr-o zona foarte bogata in fosile. Din cele doua descoperiri, expertii NASA au tras concluzia ca pe marte a existat viata, sau poate ca mai exista inca in subteran. (A.S.)

sursa: Agentia de investigatii media

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu