Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Campanie ca la usa cortului: Teo sau Liliana? | Miscarea celor ca noi!

vineri, 16 aprilie 2010

Campanie ca la usa cortului: Teo sau Liliana?

vineri, 16 aprilie 2010

Hai si cu ceva politica; nu de alta, dar e despre o campanie si "vedete"

E limpede ca Teo Trandafir vrea sa castige alegerile in Colegiul 19 al Capitalei pedaland pe ceea ce se pricepe cel mai bine: monden si sex. Ca atare, profitand si de faptul ca in acel colegiu majoritar sunt barbatii, iar dintre acestia primeaza o categorie mare iubitoare de "sex in parcare", Teo a declarat ca daca va ajunge in Parlament va promova o Lege a Prostitutiei.

Asa ca barbatii din colegiul cu pricina deja s-au deschis la slitz, gata sa puna mana pe stampila. Contracandidata Liliana Minca, uita de scandalurile Loteriei si vrea chestiuni serioase. O vrea pe Teo la o dezbatere televizata, ca sa-i arate ea ce si cum... Cristian Preda, care seocupa de campania Teodorei o ia la rost pe Minca: "Pai cum sa ne vedem asa, ca la Universitate, ce suntem amanti?". Preda vrea sa bata saua Lilianei, cea care a fost prin ziarele mondene cu o serie de amantlacuri... Destul de interesanta confruntarea, Minca vrea sa se miste in sferele inalte, sa faca pe serioasa, iar Teo, coordonata de Preda, se coboara la coltul strazii. Aparent, una urca, alata coboara. Data fiind, insa, tabloidizarea Romaniei, parca mai mult se castiga la coltul strazii...

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu