Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Pregatiri pentru sfarsitul lumii | Miscarea celor ca noi!

vineri, 12 martie 2010

Pregatiri pentru sfarsitul lumii

vineri, 12 martie 2010

O specie de fasole rezistenta la mucegai, o varietate germana de tomate roz si cativa stoloni de capsuni salbatici smulsi de pe versantul unui vulcan din Rusia sunt doar cateva dintre plantele ale caror seminte au fost depozitate, saptamana aceasta, intr-un urias adapost subteran sapat in partea muntoasa a insulei norvegiene Svalbard (foto).

Acest urias buncar destinat protejarii semintelor de pe intreaga planeta in cazul unor dezastre naturale sau provocate de om adaposteste in prezent peste jumatate de milion de varietati de seminte. Giganticul frigider a fost inaugurat oficial pe 26 februarie 2008 si deja a fost umplut.

“Acum, cand am ajuns la aceasta cifra uriasa de seminte ma incearca sentimente amestecate, pentru ca, pe de o parte buncarul de la Svalbard a devenit un standard de aur in materie de diversitate iar pe de alta parte acest lucru se intampla in momentul in care agricultura la nivel planetar sta cu adevarat pe muchie de cutit”, a declarat Cary Fowler, director al Trustului Global pentru Diversitate Agricola, care se ocupa - alaturi de guvernul norvegian si de Centrul Nordic pentru Resurse Genetice din Suedia – de administrarea buncarului. Fowler a adaugat: “Daca semintele si agricultura, in general, nu se vor adapta la schimbarile climatice, atunci nici omenirea nu are nici o sansa”.

Svalbard: ultima reduta

Buncarul este sapat in platoul montan, langa satul Longyearbyen, din Svalbard – un arhipelag situat la nord de Norvegia. Climatul arctic asigura congelarea naturala a semintelor, in timp ce instalatii aditionale coboara temperatura constant la -18 grade Celsius. Muntele si zapada asigura protectia naturala uriasului adapost. “Regiunea care inconjoara buncarul cu seminte este izolata si nu este populata nici macar de ursi polari”, potrivit Trustului Global pentru Diversitate Agricola. Valoarea nepretuita a semintelor este reflectata si de natura inaccesibila a buncarului: “Oricine ar incerca sa ajunga la seminte va avea de trecut de patru porti ferecate: poarta grea de otel de la intrare, o a doua situata la 115 metri mai jos, in tunel, si in fine alte doua usi care se inchid automat”, scrie Trustul. “Cheile sunt codate in asa fel incat sa ofere acces la diferite niveluri ale facilitatii. Nu toate cheile descuie toate portile”.

Ca toate semintele care sunt pastrate in buncarul urias, cele nou aduse sunt dubluri prezente si in alte colectii. Materialul genetic cultivat pentru a obtine recolte rezistente la boli si la schimbarile climatice, care sa poata hrani o populatie in crestere, este pastrat in banci speciale, nu in adapostul din Svalbard. “Acesta este de fapt ultima reduta in cazul in care toate celelalte banci cad prada dezastrelor”, a spus Fowler (foto sus).

Celelalte banci de seminte destinate supravieturii omenirii

Acest buncar nu este singular. Seminţe din toate cerealele folosite acum au fost depozitate în alte două bănci imense, plasate în zona Oceanului Îngheţat şi în Anglia.

Banca de seminţe Millennium se află la doar o oră de Londra şi adăposteşte cam un miliard de seminţe. Tehnologia folosită aici este la fel cu cea din Insulele Svalbard.

Există totuşi o diferenţă esenţială. Seminţele depozitate lângă Londra sunt folosite în tot felul de experimente, în timp ce suratele lor din grotele norvegiene sunt păstrate pentru vremuri grele. Din depozit, seminţele ajung în laboratoare. Aici, un jet de aer trece peste seminţele de probă. Forţa aerului separă seminţele uşoare şi gunoaiele de seminţele mai grele. Apoi, seminţele considerate valide ajung în uriaşe camere frigorifice, unde temperatura nu trece niciodată de minus 25 de grade.

În depozitul din Oceanul Îngheţat se păstrează în primul rând seminţele plantelor esenţiale pentru alimentaţia noastră. Banca din Insulele Svalbard dispune de o grotă lungă de 120 de metri, unde pot fi păstrate la temperaturi scăzute peste două miliarde de seminţe, care ar putea fi folosite în cazul unor catastrofe naturale.

Nibiru si scrisoarea politicianului norvegian

In ultima perioada se vorbeste din ce in ce mai des despre Planeta X sau Nibiru care se presupune ca se va apropia foarte mult de Pamant in anul 2012 si poate provoca dezastre naturale la scara planetara, daca nu cumva chiar sfarsitul lumii. Vezi si cristiannegureanu.blogspot.com.

Pentru a sustine aceasta teorie, o ciudata scrisoare a unui politician norvegian a facut inconjurul lumii, cu ceva vreme in urma. Desi poate fi lesne catalogata ca opera unui nebun, scrisoarea confirma, totusi, o serie de evenimente care s-au petrecut: “Sunt un politician norvegian. As dori sa spun ca vor veni vremuri grele, incepand cu anul 2008 pana in anul 2012.

Guvernul norvegian construieste tot mai multe baze subterane si bunkere. Cand sunt intrebati, acestia raspund ca sunt pentru protectia populatiei din Norvegia.

Am intrebat: Cand vor termina ? Au raspuns ca: . Israelul face la fel, precum multe alte tari. Dovada mea ca ceea ce spun este adevarat, sunt fotografiile trimise de mine si toti acei prim-ministrii si ministrii cu care ma voi intalni si pe care am sa-i cunosc. Ei stiu totul despre asta, dar nu vor sa produca panica in randul populatiei.

Planeta X se apropie, iar Norvegia a inceput sa depoziteze hrana si seminte in Svabald si in zona arctica de Nord, cu ajutorul SUA si UE si in jurul intregii tari. Ei ii vor salva doar pe aceia din elita societatii si pe cei cu care pot reconstrui lumea: doctori, oameni de stiinta etc.

Cat despre mine, pot spune ca stiu ca o sa plec pana in anul 2012, in zona Mosjoen, unde avem o mare baza subterana militara. Acolo suntem impartiti in sectoare: rosu, albastru si verde. Ordine militare au fost deja date in acest sens, iar campusurile au fost construite cu mult timp in urma.

Oamenii care vor fi lasati la suprafata, vor muri alaturi unul de celalalt si nu vor primi nici un fel de ajutor. Planul este ca 2.000.000 de norvegieni sa fiei salvati, dar ceilalti vor muri. Aceasta inseamna ca 2.600.000 dintre norvegieni vor disparea.

Toate sectoarele sunt conectate prin tuneluri si au trenuri, care fac legatura intre acestea. Doar niste usi mari le separa, astfel incat sectoarele nu pot fi compromise vreodata.

Sunt foarte trist. De multe ori plang alaturi de altii care stiu, ca atat de multi vor afla prea tarziu si atunci totul va fi terminat pentru ei. Guvernul a mintit populatia inca din 1983 si pana acum. Toti politicienii importanti din Norvegia cunosc acest lucru, dar putini vor recunoaste public acest lucru – deoarece le este teama ca in cazul in care o fac, vor pierde trenul NOAH 12 care ii va duce catre arka, unde se vor afla in siguranta.

Daca spun cuiva acest lucru, cu siguranta ca vor muri. Dar mie nu mai imi pasa de mine insumi. Omenirea trebuie sa supravietuiasca, specia umana trebuie sa supravietuiasca. Oamenii trebuie sa cunoasca acest lucru.

Toate guvernele lumii sunt constiente de acest lucru si toti spun ca se va intampla. Pentru oamenii care vor reusi sa se salveze, pot sa le sugerez sa caute locuri mai inalte, pesteri in munti unde pot sa isi tina hrana, pentru cel putin cinci ani, hrana la conserva si apa pentru o perioada. Pastile contra radiatiilor si costume antiradiatii, sunt de asemenea recomandate, daca bugetul va permite.

Pentru ultima data spun …dar Dumnezeu nu ne va ajuta, stiu eu. Numai individual, fiecare persoana poate face diferenta. Treziti-va, va rog…!

As fi putut sa va scriu sub alt nume, dar nu imi mai este frica de nimic. Cand cunosti anumite lucruri, devi invincibil si nici un rau nu te mai poate atinge, cand sti ca sfarsitul este aproape.

Va asigur 100% ca aceste lucruri se vor intampla. Acestia sunt ultimii 4 ani pentru a ne pregati. Luati-va arme si organizati-va in grupuri de supravietuire, si gasiti un loc in care sa puteti fi in siguranta pentru o vreme.

Intrebati-ma ce vreti si am sa va raspund atat cat stiu despre implicarile Norvegiei in tote acestea. Uitati-va imprejur: construiesc baze subterane si bunkere pretutindeni. Deschideti-va ochii. Intrebati guvernele ce construiesc, si ei vor spune si asa mai departe. Ei va orbesc, cu atatea minciuni.

Semne ale prezentei extraterestrilor sunt si ele vizibile si observ, destul de des, politicienii importanti din Norvegia ca nu sunt ceea ce spun ei ca ar fi. E ca si cum acestia ar fi controlati mental, si tot ceea ce spun este de fapt ce li s-a spus sa zica. Puteti sa observati aceasta in ochii lor si in mintea lor.

Amintiti-va ca aceia care se vor gasi in sau pe langa orasele mari, in 2012, vor fi primii afectati si vor muri primii. Mai tarziu armata va face curatenie printre supravietuitori, avand ordin sa ii impuste pe toti aceia care opun rezistenta, avand ordin sa ii aduca pe toti in campusuri, unde fiecare va fi marcat cu un numar si etichetat.

De asemenea am observat ca Benazir Bhutto a vorbit pe site-ul dvs. Moartea ei a fost una tragica. Am cunoscut-o pe Benazir, dupa cum puteti observa. Din fotografii veti observa ca m-am intalnit cu multi politicieni notabili si lideri mondiali.

Publicul nu va sti ce se intampla pana la sfarsit, deoarece guvernul nu doreste sa creeze panica. Totul se va intampla in tacere deplina, iar guvernul va disparea pur si simplu.

Dar, eu va spun acest lucru: nu umblati linistiti prin noapte. Luati masuri pentru a fi in siguranta impreuna cu familia. Uniti-va cu altii. Lucrati impreuna pentru a rezolva numeroasele probleme pe care le veti intalni.” (S.A.)

sursa: Agentia de investigatii media

1 comentarii:

Anonim spunea...

Daca citesti acest articol, totul pare sa aibe o explicatie!
Unde sunt banii luati de la FMI? probabil sefii statului isi construiesc bunchere unde sa se ascunda la dezastrul care va urma!sa isi asigure 5 ani de supravietuire apoi sa iasa la suprafata!
Iar noi deja suntem pe jumatate morti!

Trimiteți un comentariu