Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Führerul Coruţ şi falsa luptă cu antisemitismul în România | Miscarea celor ca noi!

luni, 15 martie 2010

Führerul Coruţ şi falsa luptă cu antisemitismul în România

luni, 15 martie 2010

Cazul Pavel Coruţ este unul emblematic pentru corectitudinea politică şi justiţiară din România. Probabil vă aduceţi aminte de scandalul iscat de directorul Institutului pentru Studierea Holocaustului din România, domnul Alexandru Florian, care a cerut şi a obţinut închiderea unei expoziţii dedicate martirilor ortodocşi din temniţele comuniste. Respectivul, vorbind în numele evreilor din România, a zburlit presa ieşeană, acuzîndu-i pe organizatorii expoziţiei că fac „o blamabilă manipulare a opiniei publice”, făcînd reclamă unor antisemiţi. Desigur, expoziţia a fost închisă, un gest brutal şi ilegal din partea autorităţilor române.

Iată ca Pavel Coruţ, un om ciudat, care se laudă că a vîndut şase milioane de cărţi în România, apare la televizor şi vreme de vreo cinci ore face propagandă fascistă şi nimeni nu ia nici o atitudine.

Discursul lui Coruţ este unul de Führer SS, utilizînd sloganele şi argumentele lui Hitler atunci cînd vorbeşte despre rase superioare şi inferioare, cînd împarte omenirea în „arieni” şi restul lumii. Însuşi Coruţ se declară cu emfază „arian” şi nu se sfieşte să afirme că luptă împotriva „organizaţiilor oculte regresive” şi susţine „organizaţiile oculte progresive”. Pentru cei care nu cunosc, religie regresivă, vinovată de stagnarea umanităţii, era numită de Nietzsche (mentorul spiritual al lui Hitler) religia Bibliei. Nietzsche, de la care Coruţ a preluat ideologia ariană şi felul de a vorbi despre Biblie, a înţeles prin înfruntarea „religiei sclavilor” lichidarea fizică a creştinilor. Hitler a arătat unde poate ajunge credinţa lui Coruţ.

Nu am auzit niciodată o jignire mai mare adusă poporului evreu decît cea adusă de Pavel Coruţ într-o emisiune televizată. După afirmaţiile lui Coruţ, rasa evreiască este una impură, poporul evreu este plin de imoralitate, e vinovat de cele mai cumplite crime şi nu merită protecţia divină, iar Dumnezeul şi prorocii evreilor sînt numiţi cu cuvinte pe care eu nu mi le îngădui să le reproduc.

Mă mir cum de Paul Goma, doar pentru că a scris despre o ciondăneală dintre evrei şi români la bazarul din Chişinău (la care a fost martor), a fost dat afară din Uniunea Scriitorilor din România şi i-au fost interzise cărţile pe motiv de „antisemitism”, iar Pavel Coruţ, care i-a făcut pe marii proroci şi patriarhi ai evreilor ucigaşi, mincinoşi, hoţi şi proxeneţi, este bine mersi.

De aici nu pot să trag decît o singură concluzie. Şi în cazul expoziţiei „Destine de martiri”, închisă la cererea directorului Institutului pentru Studierea Holocaustului din România, cît şi în cazul lui Paul Goma, acuzaţii de antisemitism erau luptători anticomunişti. Pavel Coruţ, dimpotrivă, este fost agent al securităţii comuniste.

Să fie oare lupta cu „antisemitismul” în România o simplă spoială ideologică, menită să ascundă trecutul comunist al unor actuali activişti evrei şi care nu are nimic în comun cu adevăratele valori eterne ale poporului evreu: Biblia, Prorocii, Istoria?

Citeste si Despre Gigi Becali, Pavel Coruţ şi Patriarhia Română

sursa: www.savatie.wordpress.com

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu