Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi | Miscarea celor ca noi!

marți, 23 februarie 2010

Lupta pentru putere în sectorul 3 se dă între Chira şi Sile Pietroi

marți, 23 februarie 2010

Cele două clanuri interlope care se ocupă cu şantaje şi cămătărie nu au mai avut scandaluri în ultimul timp deşi îşi doresc să acapareze aceeaşi zonă de influenţă. În urmă cu doi ani şi jumătate, când oamenii lui Sile Pietroi au încercat să intre pe piaţa din sector au trebuit să se lupte cu locotenenţii din clanul Chira.

Clanul Chira, care a terorizat de multă vreme populaţia din zonele 23 August şi Faur este una dintre cele mai importante grupări interlope din sectorul 3.
Gruparea este specializată pe răpiri, şantaje şi stoarceri de bani, dar se ocupă şi de proxenetism şi trafic de droguri.

Familia ţigănească este originară din Fundeni Frunzăreşti din judeţul Călăraşi. Aici s-au retras în prezent o parte dintre capii grupării, printre care şi Aurel Chira, unde se ocupă de afaceri ilegale cu fier vechi şi fac combinaţii cu produse agricole – cumpără cereale şi animale. Câţiva membri importanţi ai clanului operează în continuare exlusiv în Capitală, în zona 23 August, unde se ocupă de proxenetism.

40 de interlopi contra unui bodyguard

În luna mai 2006 bucureştenii care locuiesc pe Aleea Barajul Bistriţei din sectorul 3 au fost îngroziţi când au văzut că 40 de interlopi, înarmaţi cu săbii şi alte arme albe l-au snopit cu bătaia şi l-au tăiat pe un bodyguard de la BGS care îşi conducea iubita acasă. Se pare că agresorii, membrii ai clanurilor Chira şi Nie erau supăraţi că un coleg al agentului de pază i-a dat de gol de mai multe ori când i-a prins la furat şi au vrut să dea o lecţie.

Mai multe persoane aflate întâmplător pe stradă au fost bătute atunci deşi nu aveau nicio legătură cu victima sau cu agresorii.
La scurt timp după incident, Marian Leonard, zis "Bache", unul dintre liderii clanului Chira şi totodată cel care îl tăiase pe agentul de pază cu sabia a fost săltat de poliţişti, fiind acuzat de tentativă de omor. De asemenea, Marius Nică, zis "Marius al lui Chira", Cristian Carolea, zis "Cristi al lui Nie", si Gheorghe Ungureanu, au fost acuzaţi de tâlhării şi furturi.

sursa: adevarul

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu