Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Cultiva-te! | Miscarea celor ca noi!

marți, 16 februarie 2010

Cultiva-te!

marți, 16 februarie 2010
Ai divortat?! Nu-i nimic! Vei gasi barbatul perfect, moda nu va avea secrete pentru tine, nu va fi o problema in a avea unghiile atat cat trebuie de lungi sau scurte, poseta si parfum in voga iar vei gasi. No, virginitatea ai pierdut-o, nu-i problema, mizezi pe experienta. Ai grija sa nu rada prietenele maritate de tine ca nu-i insiri pe fraieri pe sarma. Citesti, fii la curent, fii diva, ce p... mea!

Cultiva-te! Dar nu cu Kant, Dostoievski sau Marin Preda! Sunt invechite si nu te invata sa fii pitipoanca! Invata sa existi! Citeste reviste colorate si baga la cap! Acum esti la Sosea, intr-un jeep cu-n fat frumos, vorba cantecului, gras, pitic si chel; un val orgasmic te va incerca mai la vara intr-o decapotabila condusa de-o ditamai burta peste care zace lantul lui Labus, iar pe toamna vei deveni bogata, propetareasa de salon de lux (de frumusete). Cam greu sa-nveti sa fii asa, dar nu dispera! Astea-s deprinderi. Ai invatat sa bagi degetul in gurita la trei luni, dar acum! Sa nu te temi ca instruindu-te asa vei deveni dasteapta. Stai calma, nu vei iesi din trend! Sa-ti spun o chestie: nu da bani pe algocalmin, ca nu te va durea capul cultivandu-te asa!

Era sa uit: nu strica sa mergi si la ghicitoare!

t.f.

2 comentarii:

Lexi spunea...

Buna treaba faceti voi aici!, buna treaba...

championsurl spunea...

te poti alatura si tu!!!

Trimiteți un comentariu