Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? 5. Prostituţia, atentat împotriva familiei | Miscarea celor ca noi!

marți, 23 februarie 2010

5. Prostituţia, atentat împotriva familiei

marți, 23 februarie 2010

Legalizarea prostitutiei înseamnă crearea si statuarea în societate a unei noi institutii, care prin însăsi natura ei, se află în opozitie sau în conflict de interese cu aceea a familiei. Fundamentul nasterii si continuitătii unei vieti de familie este dragostea care se împlineste în relatia trupească intimă dintre soti. În acest context fidelitatea relatiei trupesti dintre bărbat si femeie în viata de familie reprezintă conditia fundamentală a existentei familiei. Infidelitatea bărbatului (în conditiile în care acesta apelează la serviciile bordelului) generează imediat tensiuni mari în familie provocând în multe cazuri si infidelitatea femeii. Rezultatul unui asemenea comportament al satisfacerii sexuale în afara căsătoriei reprezintă principala cauză a divortului astăzi. O astfel de familie chiar dacă va mai rezista un timp oarecare din motive financiare sau de convenientă socială, viata ei va fi caracterizată de certuri, tensiune si chiar violentă, o existentă total neprielnică nasterii de copii sau educării acestora. Este cunoscut de altfel că cei mai multi dintre adolescentii de mai târziu, care prezintă probleme comportamentale sau desocializare, provin din astfel de familii.

Cercetările arată de asemenea că relatiile sexuale din afara familiei departe de a oferi echilibrul bărbatului, îl conduc la o stare de irascibilitate, de tensiune cu propria sotie. Raportul bărbatului cu femeia prostituată tipică pentru relatia stăpân-sclav, atâta timp cât bărbatul devine stăpân pentru o sumă de bani asupra trupului femeii care se prostituează [27], are urmări negative asupra mentalitătii bărbatului care prin asociatie si obisnuintă poate să-si piardă cel putin respectul, dacă nu chiar mai mult, să aplice acelasi tip de raport de posesiune si fată de propria sotie. De asemenea, experimentele sexuale pe care le va avea bărbatul cu femeia ce se prostituează (femeie folosită numai pentru producerea plăcerii), relatii perverse de multe ori, vor influenta profund psihicul bărbatului care poate ajunge să ceară sotiei să practice acelasi tip de relatii sexuale perverse, umilitoare pentru femeie prin însăsi natura lor, relatii care vor deveni izvor de tensiune si chiar de despărtire.

Asa cum se arată în diverse studii (vezi materialul din această brosură, semnat de Dr. Pavel Chirilă) bărbatii care frecventează bordelurile indiferent că acestea sunt legale sau ilegale, că folosesc sau nu mijloace protective, se contaminează în timp cu diferite boli sexuale. Acestea aduse sotiei vor putea să provoace atât infertilitatea acesteia, cât si o situatie conflictuală de criză familială sau divort.

Pentru tineri efectele educationale ale legiferării prostitutiei sunt dezastruoase. Odată legalizate bordelurile, acestea vor deveni principalele centre de educatie sexuală a tinerilor. Ce poate învăta un tânăr de la o femeie care se prostituează, care consumă alcool sau droguri, despre unicitatea relatiei trupesti, despre respectul, dragostea, tandretea care ar trebui să caracterizeze relatia trupească dintre sot si sotie? Numai vorbim de faptul că bordelul institutionalizat, deci validat prin lege ca normalitate, va reprezenta totdeauna un ‘’serviciu sexual” alternativ pentru relatia cu propria sotie.

La afirmatia că legalizarea bordelurilor nu schimbă cu nimic situatia privind frecventa raporturilor sexuale ale bărbatilor cu prostituatele sau ponderea bărbatilor care apelează la aceste servicii, ci doar îmbunătăteste conditiile medicale ale desfăsurării acestor relatii, trebuie să precizăm următoarele: în Olanda după legalizarea bordelurilor fenomenul prostitutiei a luat amploare [4] în sensul cresterii ponderii bărbatilor care frecventează bordelurile datorită falsei imagini a sigurantei medicalizării. În Franta unde prostitutia este legalizată, un bărbat din trei a frecventat sau frecventează bordelul [26]. În aceeasi tară însă, familia trece printr-o uriasă criză caracterizată de numărul mare de divorturi (70% din totalul familiilor care se formează) si de asemenea prin numărul mare de copii institutionalizati (unul din patru copii născuti). În prezent se poartă discutii pentru trecerea prostitutiei în ilegalitate, însă fenomenul a luat o asemenea amploare încât este putin probabil ca această măsură să mai dea rezultate cel putin pentru actuala generatie.

Prin natura sa bordelul prosperă atunci când tot mai multi bărbati din societate apelează la serviciile acestuia. Aceasta înseamnă că institutia bordelului prosperă atunci când tot mai multe familii se vor afla în criza pricinuită de infidelitatea bărbatului. În felul acesta proliferarea industriei sexului înseamnă regresul vietii de familie în societate, sau disolutia acestei institutii a familiei care de altfel este considerată fundamentală pentru sănătatea biologică si psihologică a unei natiuni. Criza familiei într-o societate înseamnă copii institutionalizati, sau crescuti doar de un părinte, tineri lipsiti de căldura unui cămin, de stabilitatea unei educatii sănătoase, aflati în derivă existentială (drog, alcool etc.), esecul existential al celor marcati de divort etc.

Nu există valoare pozitivă în viata societătii care să nu fie cultivată sau promovată de familie, în acelasi timp se poate afirma că nu există valoare negativă antisocială pe care cultura bordelului să nu o sustină. În acest context legiferarea institutiei bordelului constituie una dintre cele mai perfide si eficace strategii pentru a submina existenta unui stat, a intereselor sale fundamentale. Votarea unei asemenea legi nu poate fi văzută decât ca mărturie a degradării morale sau ca un act de înaltă iresponsabilitate politică, de coruptie sau de trădare a intereselor unei natiuni.

CONCLUZII FINALE

Pretinzând că limitează fenomenul, în realitate legea proiectează un experiment ale cărui consecinte vor scăpa de sub control:

I. Consecinte morale ce privesc întreaga societate antrenate de fenomenul prostitutiei legalizate:

1. Proliferarea bolilor cu transmitere sexuală, în special SIDA. Din datele de mai sus rezultă că ponderea bolnavilor de SIDA din America si Europa de Vest este de douăzeci respectiv de zece ori mai mare decât a bolnavilor de SIDA din România. Stiind că prostitutia constituie principalul factor de transmitere a boli SIDA, atunci cu sigurantă în următori anii cazurile de SIDA se vor înmulti. Acesta cu atât mai mult cu cât o dată cu legalizarea prostitutiei va creste turismul sexual în România. În acest caz, factorii de îmbolnăvire a populatiei cu SIDA vor creste, boala fiind importată din Occident prin turisti si transmisă populatiei prin prostituate.

2. Dezvoltarea fenomenului infractionar; conform studiilor realizate în diferite zone ale lumii unde prostitutia s-a legalizat, în zona în care este amplasat bordelul fenomenul infractionar va creste cu de la 20% până la 1000% (o mie!), în functie de natura infractiunii. Astfel, se observă cresterea incidentei abuzurilor sexuale, violuri, molestări, omucidere, insulte, amenintare fizică, spargere cu furt, hotie si furt de masină;

3. Amplificarea traficului de femei si a turismului sexual; imaginea României va fi usor asociată prostitutiei, în conditiile unei oferte deosebit de atrăgătoare pentru amatorii de sex din Occident (preturi mici, datorate sărăciei; femei frumoase si încă sănătoase pe care poporul român le va oferi spre exploatare sexuală străinilor prin legalizarea prostitutiei).

4. Degradarea atitudinii bărbatilor fată de femei: Poate cel mai grav lucru în chestiunea prostitutiei este că, prin posedarea femeii ca prostituată, prin folosirea ei ca obiect sexual, instrument de obtinere a plăcerii, se produc grave mutatii în sufletul, în psihologia sau în mintea bărbatilor. Acestia prin obisnuintă si asociatie vor ajunge să transfere comportamentul pe care-l manifestă în raport cu prostituatele către femeie în general. Aceasta va conduce la o mentalitate masculină dominată de ideea de posesiune, de valorizare a femeii si a raporturilor cu aceasta numai prin prisma sexului, sau oricum, lipsă de respect fată de aceasta.

5. Degradarea relatiilor din cuplu; Nu poate fi considerată o întâmplare practica relatiilor sexuale caracterizate de aberatii si violentă, chiar si în familie, relatii pe care bărbatul ajunge să le impună femeii în numele iubirii lor. Nu este o întâmplare că stabilitatea familiilor în societatea modernă este atât de mică (până la 70% este rata divortialitătii în state ca: Franta, Germania sau Statele Unite); că femeile sunt, în general, tot mai mult nemultumite de comportamentul bărbatului (sot sau prieten), care le priveste mai ales sub aspect sexual, si care, când se plictiseste sexual de ele, le neglijează sau chiar le părăseste.

6. Crearea de oportunităti ”legale” pentru recrutarea permanentă în prostitutie a noi si noi tinere.

7. Crearea de oportunităti ”legale” pentru noi si noi ”clienti” care în conditiile prostitutiei ilegale nu ar recurge la servicii de acest tip. Acestia vor deveni ”clienti permanenti” ceea ce va duce la destrămarea relatiei lor conjugale, la separarea sotilor si chiar la divort de pe urma cămarea relatiei lor conjugale, la separarea sotilor si chiar la divort – de pe urma căruia vor avea de suferit foarte mult, inclusiv copiii.

II. Consecinte care privesc persoanele care se prostituează

1. Legea pretinde că prostitutia se desfăsoară în ”conditii igienice si discrete” în realitate prin legea prostitutiei persoanele respective nu sunt protejate ci dimpotrivă le sunt refuzate cele mai elementare drepturi ale omului. Banii pe care îi câstigă nu valorează nimic câtă vreme persoanele care se prostituează sunt lipsite de dreptul de a-si proiecta o viată normală ca toti ceilalti semeni ai lor. Este o formă de discriminare si de excludere pentru un stat democratic.

2. Legea stabileste teoretic cã modul de viatã pe care îl duce o angajatã a unui bordel este normal, îmbrãcând în cuvinte alese faptul cã aplicã standarde diferite de raportare pentru persoanele care se prostitueazã si pe care însusi numele – prostituate – le stigmatizeazã si le eliminã astfel din societate. În toate societãtile si din totdeauna au existat prostituate, dar în toate societãtile ele nu fac parte din societate ci din marginea sau subnivelele societãtii; chiar cei care le ”folosesc” nu dau ”doi bani” pe ele si le privesc cu cel mai mare dispret, ca pe cel mai nedemn lucru din societate.

3. În formularea ipocrită din textul legii ”clientul” apelează la serviciile ”localurilor intime” ”pentru a întretine raporturi sexuale normale”. În realitate toată lumea stie că nimeni nu merge la bordel pentru a întretine relatii sexuale normale. Abuzurile de tot felul, violul, violenta nu doar traumatizează definitiv (reeducă) persoanele care se prostituează, dar devine o a doua lor natură, pe care o trăiesc zi de zi, iar societatea acceptă si legiferează acest ”mod de viată” ca pe un mod de viată alternativ.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu