Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? Testează-ți gratuit nivelul glicemiei! | Miscarea celor ca noi!

joi, 28 ianuarie 2010

Testează-ți gratuit nivelul glicemiei!

joi, 28 ianuarie 2010
Centrofarm oferă, timp de doua luni (ianuarie şi februarie 2010) consiliere şi testare gratuită a nivelului glicemiei, ca urmare a cifrelor alarmante privind numărul persoanelor diagnosticate cu diabet, a cincea cauză de deces la nivel mondial.

În România peste 50.000 de persoane sunt depistate, în fiecare an, cu această maladie, îngroşând astfel rândurile celor 5% dintre românii cu diagnosticul deja confirmat.

”Nouă din zece cazuri de diabet de tip 2 pot fi prevenite, prin modificări minore ale stilului de viaţă! De la această premisă optimistă, am demarat ultima noastră campanie, prin care îi invităm pe toţi cei preocupaţi de sănătatea lor să îşi testeze gratuit nivelul glicemiei în farmaciile Centrofarm şi să beneficieze de consiliere de specialitate. De multe ori, spunem cu detaşare că o astfel de boală nu ne poate lovi. Pentru a fi sigur că eşti sănătos, însă, testează-te şi recomandă-le prietenilor sau familiei să facă acelaşi lucru!” , a declarat directorul general Centrofarm, Dorin Catană, citat de Agerpres.

Partenerii Centrofarm în această campanie, TrustMed, Doppel Hertz, Akildia, Medicover propun celor interesaţi reduceri semnificative în cazul produselor şi serviciilor necesare prevenţiei şi tratării acestei boli.

Centrofarm estimează că mesajele campaniei vor ajunge la peste 300.000 de clienţi, atât prin discuţiile cu specialiştii din farmacii, cât şi prin intermediul materialelor documentare puse la dispoziţie în farmacii, iar peste 7.000 de clienţi îşi vor putea verifica starea de sănătate prin consiliere şi testarea gratuită a glicemiei.

”Cel mai simplu şi mai indicat mod de a reduce riscurile de diabet este să mâncăm sănătos, să facem sport de cel puţin trei ori pe săptămână şi, nu în ultimul rând, să ne monitorizăm cu regularitate glicemia din sânge. Sunt soluţii la îndemână pe care nimeni nu ar trebui să le treacă cu vederea”, a declarat, la rândul său, Mirela Moroşanu, director medical Centrofarm.

Cei interesaţi pot consulta site-ul www.centrofarm.ro sau TelVerde 0800-07-03-07 pentru a afla detalii despre programul şi adresele farmaciilor Centrofarm unde au loc consultaţiile gratuite.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am aflat despre campania asta de pe facebook. mi s-a parut foarte fain ca isi promoveaza campaniile si mai..nonformal.

Trimiteți un comentariu