Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? SERIOASE: Chiliman - vile cu grădiniţă | Miscarea celor ca noi!

miercuri, 27 ianuarie 2010

SERIOASE: Chiliman - vile cu grădiniţă

miercuri, 27 ianuarie 2010
O casă cu etaj, dărăpănată, cumpărată de Primăria sectorului 1 pentru mutarea unei grădiniţe: 1,85 milioane de euro. Altă casă, tot cu destinaţia grădiniţă, tot cu bani de la Primăria 1: 1,65 milioane de euro. Încă două case, cumpărate tot ca grădiniţe, au scos din bugetul primului sector al Capitalei 1,654 milioane de euro, respectiv 1,07 milioane. Bucuria primarului Chiliman de a-şi îmbogăţi suporterii electorali şi prietenii de partid – nepreţuită.

În perioada iulie-decembrie 2008, pe finalul mandatului Tăriceanu 2, liberalul Andrei Chiliman a spart nu mai puţin de 12 milioane de euro ca să cumpere sedii pentru patru grădiniţe, un centru social şi o clădire în care să fie mutată Poliţia Comunitară a sectorului 1.

Nu are sens să vă întrebaţi dacă a fost organizată vreo licitaţie sau măcar vreo selecţie de oferte.

În case încă se mai bagă bani. Tot de la buget

Poate vă aşteptaţi ca milioanele de euro pe care Primăria le-a scos din buzunarul public să fi asigurat pînă acum un loc decent pentru micuţii din sectorul 1. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Clădirea de pe strada Ficusului va fi gata abia în octombrie 2011, conform panoului afişat pe faţada imobilului. Nu de alta, dar necesită lucrări de consolidare şi extindere. Ei bine, Primăria a plătit pentru putregaiul cu pricina nici mai mult, nici mai puţin decît 1,85 milioane de euro. Pînă în acest moment, nici una dintre cele patru grădiniţe nu este dată în folosinţă.

Altfel, mai trebuie spus că cele patru imobile care urmează a fi transformate în grădiniţe sînt, de fapt, case de locuit, compartimentate în scop cît se poate de rezidenţial, nicidecum didactic. Hotărîrea de consiliu local prin care s-a hotărît achiziţionarea imobilelor cu pricina este opera şi iniţiativa edilului Chiliman, avînd la bază, în primă instanţă, expunerea de motive a primarului. Care expunere de motive este strict secretă.

3 comentarii:

Anonim spunea...

hoti

Beatris spunea...

Si eu stau pe unde apuc.. click aici http://evacuatidincasa.blogspot.com/ ....niste ZDRENTE....

Anonim spunea...

Toti stim ce se intampla !!! Se va face vreodata ceva ?

Trimiteți un comentariu