Mizeria - trupească şi sufletească - a poporului român de astăzi este deprimantă. Umilinţele naţiunii sunt nesfârşite. Cine va pune capăt acestei căderi? PUTIN MONDEN: Costi Ioniţă iar se duşmăneşte cu Eurovision-ul | Miscarea celor ca noi!

miercuri, 27 ianuarie 2010

PUTIN MONDEN: Costi Ioniţă iar se duşmăneşte cu Eurovision-ul

miercuri, 27 ianuarie 2010


Patru ani s-a ascuns sub pseudonimul Umberto Tomassi, ca să treacă de preselecţia de la Eurovision. Acum, Costi Ioniţă are din nou chef de bălăcăreală. Mai nou, e supărat crunt pe TVR pentru că melodia la care a muncit el atît, colaborarea cu Bob Sinclar şi Shaggy, nu poate intra în concurs, întrucît a răsuflat pe Internet. Iar Andrea (cu un singur „e“, bulgăroaica pe care o tot promovează el), Shaggy şi Sinclar nu se aflau pe lista vocilor agreate de la TVR. Normal, tot organizatorii sînt de vină, pentru că au modificat regulamentul, introducînd – ce tupeu! – lista de voci.

Aşteptaţi-vă, deci, la încă o ediţie de Eurovision unde va fi mai mult scandal decît muzică. Tot răul spre bine, cum ar spune înţeleptul Marius Moga. Cine mai vrea să asculte muzică-n ziua de azi, cînd se vinde atît de bine scandalul?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu